Annonce
EfB

EfB-træner: Vi jagter stadig top-seks

Roland Vrabec sender formentlig et meget ungt hold på banen fredag aften. Foto: Ole Nielsen.
Roland Vrabec håber, at Elias Sørensen bliver klar til kampen mod HB Køge. Han holder fast i sin målmand, og der er stadig ikke plads til Kevin Conboy.

Fem point.

Det er lige nu afstanden til det forjættede land for EfB – en plads i top-seks. Og selv om præstationerne på det seneste har været lige så ujævne som pointhøsten, tror træner Roland Vrabec stadig på, at det kan lade sig gøre.

- Vi skal i hvert fald stå klar, hvis holdene foran os dummer sig. Vi har en hjemmekamp mod Nykøbing om godt en uge, og det kunne meget vel blive en seks points-kamp, hvor meget kan blive afgjort. Vi skal skaffe et godt resultat i Køge fredag aften for at stå så godt som muligt til den kamp, siger Roland Vrabec, der betegner det som lidt af et drømmescenarie at ende i top-seks. Både for ham som træner og for klubben.

Annonce

- Man kan sagtens udvikle sig ved at spille med i kampen mod nedrykning, fordi der vil stå så meget på spil, men når vi snakker om at gøre dette hold klart til næste sæson, hvor vi meget gerne skal spille med om oprykning, ville det være fantastisk at få 10 kampe i foråret, hvor vi udelukkende kan tænke på at udvikle spillestilen og spillerne og ikke kigge så meget på resultaterne, siger Roland Vrabec.

Sørensen er tvivlsom

Her og nu er der syv kampe tilbage af grundspillet, og EfB møder fredag aften en af sine direkte konkurrenter, HB Køge, på udebane. Roland Vrabec formede onsdagens træning, så det lignede, at han har fundet sine 11 udvalgte – dog med et enkelt spørgsmålstegn. Topscorer Elias Sørensen fik efter tirsdagens træning lidt problemer og stod over onsdag – han bliver testet torsdag, og hvis han er klar, spiller han fredag. Hvis ikke, tyder meget på, at Patrick Schmidt bliver makker til Leonel Montano i angrebet.

I forsvaret er der gensyn med Seid Korac, der har siddet ude med en skade siden kampen mod Helsingør. Han vil danne trebackkæden sammen med Viktor Tranberg og Isak Olafsson, og der bliver således stadig ikke spilletid til Kevin Conboy.

- Var du ikke imponeret af Conboys præstation mod AGF i testkampen i sidste uge?

- Jeg synes bestemt, at Kevin gjorde det fint, men jeg har valgt at kigge langsigtet og spille med de unge i stedet for, siger Roland Vrabec, der også fravælger en anden med spilletid i træningskampen mod AGF, den engelske målmand Corey Addai.

- Jeg synes, at Ramon (Ten Hove, red.) har gjort det fint, når vi lige ser bort fra hans fejl mod Fredericia, og det skal heller ikke være sådan, vi skifter målmand i hver anden kamp, siger EfB’s træner, der meget vel kunne stille med følgende hold mod HB Køge:

Ramon Ten Hove – Isak Olafsson, Viktor Tranberg, Seid Korac – Oliver Svendsen, Andreas Troelsen, Nicklas Strunck, Jonas Mortensen – Mads Larsen – Leonel Montano, Elias Sørensen/Patrick Schmidt.

Annonce
EfB For abonnenter

Groggy målmand, hjemsendte spillere og en regulær drømmekasse fra distancen - alt om EfB's træningskamp mod Thisted får du lige her..

Danmark

Onsdagens coronatal:overblikket over epidemiens udvikling

Annonce
Annonce
Annonce
Haderslev For abonnenter

Springrytteren Tina Lund red på en meget dyr hest, men ejeren havde ikke råd til at have den, så han snød sin bank

Varde For abonnenter

Han lægger historier på Facebook flere gange om dagen – men åbenheden dækker over en stor lukkethed

Navne For abonnenter

Lars Koch Hertel var læge i Christiansfeld i mere end 30 år: Nu er han død 71 år gammel

Sønderborg

Venstre vil tage statsministeren på ordet: - Vi skal turde frigøre folkeskolerne i Sønderborg

Kommuner til atomaffald efterlyses: Hvem melder sig frivilligt?

Sydjylland

Nu får vi friheden tilbage, men følelserne er blandede:  - Hvis pandemien er slut, skal jeg se det, før jeg tror det

Kolding For abonnenter

Andrea fik sit store gennembrud i Retfærdighedens Ryttere: Nu spiller hun med i ny stor Netflix-serie

Thomas kørte i sin fars hjulspor: Boede i lastbil i to og et halvt år

Haderslev

Hesteavler frifundet i forældet straffesag: Snød banken for 700.000 kroner i hestehandel

Storfisker er træt af hetz og sælger mange fiskekvoter

Team Esbjerg For abonnenter

Team Esbjerg floppede: En helt igennem sjasket præstation

Esbjerg For abonnenter

Presset på kommune stiger i sag om svigtede specialbørn: Foreninger tordner mod katastrofale forhold

Team Esbjerg

Se videoanalyse: En sløv præstation - Team Esbjerg smed dyrebart point i topstriden

Annonce