Annonce
EfB

EfB-træner: Vi manglede individuel kvalitet

Jakob Ankersen havde enkelte gode aktioner før pausen, men i anden halvleg lykkedes han ikke med meget og blev skiftet ud. Der er et stykke vej til topformen. Foto: Frederikke Hejbøl Jensen
Olafur Kristjansson var tilfreds med sit holds udtryk og glædede sig over en god første halvleg. Men han savnede den individuelle kvalitet, der afgjorde så mange kampe i efteråret.

Det er nærliggende at hælde til den tese, at hvis denne kamp var blevet spillet i oktober, november eller december, havde EfB vundet med et enkelt mål. Dengang havde holdet en imponerende og værdifuld evne til at finde en afgørende aktion frem, når det var mest nødvendigt – den var der ikke mod Vendsyssel lørdag eftermiddag.

- Vi manglede den individuelle klasse, som vi har haft før. Jakob (Ankersen, red.) kom aldrig i gang, og der kom for lidt fra vores backer. De var for passive, mente Olafur Kristjansson, der ellers var tilfreds med det udtryk, hans hold kom på banen med.

- Vi kommer stærkt ud og får skabt de chancer, vi kan forvente, men enten manglede vi kvalitet eller held i de afgørende situationer. Vi skulle bruge et mål for at få kontrol over kampen og få dem lokket længere frem. Senere får Vendsyssel held til at bryde rytmen i kampen med en masse dødbolde, så vi aldrig for alvor får dem lagt under pres.

- I fik aldrig sat tempo i kampen, så fysikken kunne blive en faktor til sidst?

- Jeg gider ikke bruge tid på at snakke om banen eller bruge den som undskyldning, men vi må bare konstatere, at det er svært at spille hurtigt på sådan en bane, og når det er det, er det svært at sætte tempo i kampen, sagde Olafur Kristjansson, der også manglede, at hans spillere tog flere rigtige beslutninger.

- Generelt manglede vi noget hidsighed, og så må vi også bare sige, at vi får alt for lidt ud af vores dødbolde. De er et godt våben, når det er svært at spille sig til chancer, og vores dødbolde manglede kvalitet. Vi har en enkelt, hvor Clinton (Antwi, red.) rammer Kasper (Pedersen, red.) med et indlæg, men det var så også det. Det er for lidt, konstaterede EfB-træneren.

- Viborg vandt 4-0 fredag aften, gør det pointtabet ekstra smertefuldt?

- Det er klart, vi holder øje med de andre tophold, og jeg må bare sige, at jeg er misundelig over sådan en sejr. Men Viborg er bare et godt hold, det har jeg hele tiden sagt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Trekantområdet For abonnenter

Sex i en hemmelig verden: Alle slags mænd mødes i skoven - også dem med vielsesring og autostol på bagsædet

Annonce