Annonce
Vejen

Efter stormfuldt bestyrelsesmøde: Anni Grimm melder sig ud af DF

Anni Grimm, der er DF's eneste medlem i byrådet i Vejen Kommune, meddelte lørdag eftermiddag, at hun melder sig ud af partiet og fortsætter som løsgænger. Arkivfoto

Dansk Folkepartis ene medlem af byrådet i Vejen Kommune, har lørdag eftermiddag meddelt, at hun melder sig ud af DF.

Annonce

Vejen Kommune: "Som Dansk Folkepartis eneste tilbageværende medlem af byrådet i Vejen Kommune har jeg efter et stormfuldt bestyrelsesmøde i DF Vejen Lokalforening truffet beslutning om at melde mig ud af Dansk Folkeparti og fortsætte som løsgænger."

Sådan skriver Anni Grimm, der i pressemeddelelsen desuden skriver, at manglende enighed i en række partipolitiske beslutninger taget på Christiansborg, har været med til at understøtte beslutningen.

"Jeg har haft en række gode år i DF. Dem mener jeg at have kvitteret for ved en ihærdig, helhjertet og utrættelig indsats. Jeg beklager den (lokal)politiske udvikling generelt, der efterlader mig med opfattelsen af, at ærlighed, saglighed og overbevisning tilsyneladende forventes at måtte vige for populistisk stemmejagt," skriver Anni Grimm, der efter det seneste kommunalvalg fik posten som 2. viceborgmester i Vejen Kommune.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce