Annonce
EfB

En Esbjerg-dreng tjekker ud: EfB og Mathias Kristensen skilles efter denne sæson

Mathias Kristensen skal ud at have fundet sig en ny klub. EfB ønsker ikke at lave en ny aftale med ham, men det har nu ikke slået ham ud. Foto: Michael Svenningsen
Klubben mener ikke, at han passer ind i det nye spilkoncept. Derfor er Mathias Kristensen ikke blevet tilbudt en ny kontrakt, men det har han det sådan set fint nok med.

Der var ikke nogen ny kontrakt til Mathias Kristensen, da sportschef Jimmi Nagel forleden havde kaldt ham ind på sit kontor.

- Det er korrekt. Vi siger farvel til en rigtig god fyr og en dygtig fodboldspiller. Mathias passer ikke så godt ind i den nye måde, som vi gerne vil spille på, bekræfter Jimmi Nagel.

Og derfor slutter et langt samarbejde om ganske kort tid.

Annonce

Mathias Kristensen er dog på ingen måde slået ud over meldingen.

- Det sidste halve års tid har jeg faktisk selv haft lyst til at prøve noget nyt. Jeg tror, det er det, der skal til. Jeg trænger til noget luftforandring, siger han.

Og navnlig den seneste tid har være svær.

- De seneste uger har været ret kaotiske. Vi har misset oprykningen, og klubbens nye ejer vil gå helt nye veje. Det er lidt svært, når man går i det hver eneste dag, indrømmer Mathias Kristensen.

Så når EfB's detroniserede 1. divisionshold onsdag den 26. maj lidt før klokken ni om aftenen har færdigspillet kampen mod FC Helsingør og forladt Blue Water Arena, slutter et langt kapitel for den 24-årige midtbanespiller.

- Det bliver helt sikkert meget vemodigt. Jeg var 11 år, da jeg skiftede fra Næsbjerg til EfB, så jeg har været i klubben i det meste af mit liv, og derfor betyder EfB selvfølgelig uendelig meget for mig. Jeg kender alle, og alle kender mig.

En god klub

Mathias Kristensen debuterede på EfB's førstehold i en superligakamp mod SønderjyskE tilbage i maj 2016. Efterfølgende er det så blevet til i alt 122 kampe.

- Jeg er sikker på, at jeg nok skal finde en god klub. Der er gang i noget, og jeg kan sagtens forestille mig, at jeg fortsætter i Danmark.

Og indimellem kan det være en særdeles fin idé at søge nye udfordringer. Tag bare Mark Brink, der er blevet en profil i Silkeborg IF efter skiftet væk fra Esbjerg.

- Det er et godt eksempel. Jeg er i hvert fald 100 procent afklaret og har virkelig lyst til noget nyt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce