Annonce
Sønderborg

Læserbrev: En lille hilsen til Bænke-betjenten ud for Dyvig Badehotel

Dyvig Bro Foto: Ulrik Pedersen

Læserbrev: En lille hilsen til Bænke-betjenten ved den lille havn ud for Dyvig Badehotel. Følgende episode udspandt sig søndag den 18. april, en dejlig solrig og lun dag.

En mor og hendes teenagedatter havde formasteligt sat sig på en bænk i solen ved den lille havn for at spise deres medbragte madpakker inden et besøg på Nordborg Slot.

Ud af det blå dukkede en mand op og henvendte sig til dem med spørgsmålene: Er I gæster på hotellet? Svar: Nej, det er vi ikke. Spørgsmål: Er I sejlere? Svar: Nej, det er vi ikke.

Annonce

Herefter pegede han på skiltet ned teksten "Forbeholdt sejlere..." Herefter spurgte moderen om, de måtte sidde der i fem minutter og spise deres mad færdig. Svar: Nej!

Min datter og barnebarn er velopdragne mennesker, så de pakkede hurtigt sammen og forlod stedet!

Nu må vi undres. Forbeholdt sejlere betyder, at en speciel gruppe af mennesker har prioritet til at benytte bænken. Ja, men der var ingen. Ej heller gæster der kunne tænkes at benytte omtalte bænk.

En emsig og utiltalende facon af en person der opfatter sig selv som Bænke-betjent, sender nogle uheldige signaler til gæster og besøgende ved hotellet og den lille havn.

Et par gode råd herfra: Tag større sko på og smil til verden og den smiler til dig!

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kolding

Smittetal i Kolding er næsten fordoblet på 11 dage: Flere børn og unge bliver smittet nu

Annonce