Annonce
Varde

Enig bestyrelse fastholder omstridt salg af byens hotel: Bud fra Allans Dinér kom efter deadline

Ansager Musikhotel ejes af et borgerejet anpartsselskab, der har som formål at sikre hoteldrift. Der er endnu ikke indgået en endelig salgsaftale med den budgiver, der bød 2,8 millioner kroner. Arkivfoto: Martin Wilde
Firmaet Allans Dinér mener, at det skulle have chancen for at byde over og dermed købe hotellet i Ansager. Medejer Allan Jensen siger, at han havde en aftale om telefonhotline med bestyrelsesmedlem. Men bestyrelsen i hotellet fastholder, at buddet kom efter fristen var udløbet.

Ansager: En enig bestyrelse på syv medlemmer i anpartsselskabet bag Ansager Hotel fastholder et salg til en endnu ikke offentliggjort køber. Det selv om der har været tvivl om, hvorvidt buddet på 2,8 millioner kroner er det højeste. Firmaet Allan's Dinér mener nemlig at have budt over og fastholder at hotellet kunne sælges dyrere.


Det skal pointeres, at bestyrelsen ikke har haft nogen favoritter i processen.

Bestyrelsen bag Ansager Hotel ApS


I en pressemeddelelse fra anpartsselskabets bestyrelse står, at en generalforsamling har givet bestyrelsen tilladelse til at sælge hotel og hytteby samlet samt opnå den bedst mulige pris. Formanden for Ansager Hotel ApS, Ole Nielsen, oplyser, at samtlige syv medlemmer har godkendt pressemeddelelsen.

"Kort før jul modtog bestyrelsen en mail fra Allan’s Dinér, hvor der blev krævet en afklaring om salg senest den 24. december. Såfremt der ikke blev lavet en aftale senest denne dato, ville firmaet trække sit bud tilbage. Det tog bestyrelsen til efterretning og meddelte den anden interessent."

"En repræsentant for bestyrelsen modtog den 23. december et bud på 2,8 millioner kroner, hvilket var højere end de 2,7 millioner  - buddet fra Allan’s Dinér."

"Vi aftalte et møde med den anden byder den 24. december for at høre om planerne for den fremtidige drift af hotellet, da det er meget magtpåliggende, at Ansager Musikhotel videreføres som et levende hotel med fortsat udlejninger af værelser og hytter samt med en åben restaurant og mulighed for fester."

"Vi ved, at Allan’s Dinér ville kunne videreføre et levende hotel, og det var vigtigt, at hvis vi skulle overveje det højere bud, skulle det også være med hensigt på et levende hotel."

"Den garanti fik bestyrelsen og valgte derfor at arbejde videre med det højeste bud. Da der var givet en ultimativ deadline og pris, anså vi forhandlingsmulighederne for udtømte."

Annonce

Møde juleaftensdag

"Bestyrelsen havde efterfølgende den 24. december om eftermiddagen kontakt til Allan Jensen, hvor han ikke nævnte noget om at ville hæve prisen, og eftersom Allan Jensen selv havde sat en deadline den 24. december, tog vi i bestyrelsen beslutning, ud fra de oplysninger vi var i besiddelse af."

"Samme eftermiddag blev der givet tilsagn til den anden interessent, om at bestyrelsen ville arbejde videre medtilbuddet."

"Mellem jul og nytår fik vi et nyt bud fra Allan’s Diner med en højere budsum. Det er beklageligt, at det ikke var kommet til bestyrelsens kendskab inden den 24. december eller under bestyrelsens tilbagemelding til Allan’s Diner, men vi føler ikke, at vi kan løbe fra det tilsagn, der allerede er givet. Bestyrelsen går nu videre med den anden aktør, som vil blive offentliggjort på et senere tidspunkt."

"Det skal pointeres, at bestyrelsen ikke har haft nogen favoritter i processen", står der i pressemeddelelsen Ansager Hotel ApS.

Annonce

Allan: - Jeg havde en aftale

Allan Jensen, der er ejer Allan's Dinér sammen med Maja Rotvig, fastholder, at han ville have budt over, hvis han havde haft chancen juleaftensdag.

- Jeg havde en aftale med Inge Thisted fra bestyrelsen i Ansager Hotel Aps om, at hun skulle ringe tilbage til mig, og jeg kunne komme med et højere bud.

Han mener derfor, at han havde et højere bud end det, som hotellet nu formentlig sælges for.

JydskeVestkysten har været i kontakt med Inge Thisted, som ikke ønsker at kommentere sagen.

Allan Jensen har meddelt, at han først den 25. december blev gjort bekendt med, at hans bud på 2,7 millioner var overgået. Han fremsatte derfor et par dage senere buddet på 2,8 millioner kroner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Varde For abonnenter

Vejdirektoratet har aftalt med forsikringsbranchen ikke at søge fuld erstatning – den holder ikke ifølge Forsikringsoplysningen

Erhverv For abonnenter

Kunde fik 300 kroner for et P. S. Krøyer-værk: Er det rimeligt, at antikvitetshandleren nu sælger det for 7.000 kroner?

Annonce