Annonce
Esbjerg

Esbjerg-entreprenør med nyt overskud: Vil løse byggeopgaver på op til 300 mio. kr.

Folkene bag NemByg A/S kan glæde sig over et nyt overskud, og nu går entreprenørvirksomheden efter endnu større opgaver. PR-foto
Esbjerg-områdets førende entreprenørvirksomhed, NemByg A/S, leverede i den yderst konkurrenceprægede byggebranche endnu et solidt resultat i 2019. NemByg har nu styrken og organisationen til at påtage sig større hoved- og totalentrepriser i fremtiden.

Esbjerg: Esbjerg-områdets førende entreprenørvirksomhed, NemByg A/S, bygger videre på de senere års solide økonomiske resultater og leverede i 2019 et overskud før skat på 13,4 millioner kroner mod 11,6 millioner kroner året før. Selskabets egenkapital er ved regnskabsårets slutning 31,2 millioner kroner, og soliditetsgraden er på 61 procent i forhold til 37 procent i 2018.

Entreprenørvirksomheden, der på mange måder bygger videre på de kompetencer MT Højgaard efterlod, da man forlod det sydvestjyske område, fik for et par år siden styrket sit finansielle fundament, da Esbjerg Brygge Invest A/S overtog 49 procent af aktierne i selskabet.

Esbjerg Brygge Invest ejes af en kreds af jyske erhvervsfolk, herunder lokale erhvervsfolk som Henning G. Kruse, kendt fra Esbjerg Oilfield Services og Esvagt A/S, fiskeskipper Arne Hounisen og Peter Kirk Larsen, Esbjerg, direktør og partner i advokatfirmaet Kirk Larsen & Ascanius.

Vore projekter har hidtil været op til 100 millioner kroner., og vi har nu en stærk organisation og styrken til i fremtiden at påtage os hoved- og totalentrepriser i niveauet 200-300 millioner kroner.

Karsten Larsen, adm. direktør, NemByg

Større opgaver

Nu føler NemByg, at man har styrken og organisationen til at påtage sig større hoved- og totalentrepriser i fremtiden. Der vil blive tale om totalentrepriser i et niveau mellem 200 og 300 millioner kroner.

- Organisatorisk har vi styr på alle processer og byggesager, og vi har i de senere år formået at få de rigtige sager ind, så vi ikke af konkurrencen tvinges til at gå på kompromis med kvaliteten og ambitionen om at udføre ordentlige byggerier. Vore projekter har hidtil været op til 100 millioner kroner., og vi har nu en stærk organisation og styrken til i fremtiden at påtage os hoved- og totalentrepriser i niveauet 200-300 millioner kroner, siger administrerende direktør Karsten Larsen i en pressemeddelelse.

NemByg færdiggjorde i 2019 det hidtil største enkeltprojekt, biografen ved Broen Shoppingcenter med en anlægssum på omkring 100 millioner kroner, og torsdag markerede NemByg også sammen med Broen færdiggørelsen af en udfordrende opgave med efterinstallering en ekstra rulletrappe i indkøbscentret.

Annonce

Vil skærpe profilen

Foruden biografprojektet har de store sager i 2019 været byggerier for Skattestyrelsen i Middelfart, Sct. Michaels Skole i Kolding og Energien i Skads-Andrup. Derudover udføres i stigende omfang service med ansvar for at holde virksomheders bygningsmasse i form. NemByg beskæftiger cirka 80 egne medarbejdere og et stort antal hos underleverandører.

- Vi ser ind i et 2020, hvor hovedparten af vores omsætning er dækket ind af igangværende og nye projekter. I de kommende år ønsker vi at skærpe profilen, så vi efter et par år præget af konsolidering atter kan præstere vækst, siger Karsten Larsen.

NemByg A/S med hovedkontor i Tjæreborg ejes foruden Esbjerg Brygge Invest af Jørgen Mathiasen og Jesper Holm Nielsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg

Kvinde anholdt med favnen fuld: Sigtet for at stjæle indbo og ejendele fra sammenstyrtet hus

Sydjylland

Region Syddanmark i top: Markant færre corona-patienter i respirator døde end i resten af landet

Annonce