Annonce
Esbjerg

Esbjerg-firma trodser corona og rejser på salgsturné til flere havne

West Marine og søstervirksomheden Nordhavn fra Randers har påbegyndt en salgsturné til en række jyske havne. PR-foto
Coronakrisen fremmer erhvervslivets kreativitet. West Marine og søstervirksomheden Nordhavn fra Randers er taget på salgsturné til en stribe store danske havne.

Esbjerg: Hvis Muhammed ikke vil komme til bjerget, så må bjerget komme til Muhammed.

Det gamle mundheld har fået betydning på Esbjerg Havn, hvor virksomheden West Marine på lige fod med massevis af andre virksomheder er ramt af de restriktioner, som covid-19 har medført.

West Marine, der sælger og udfører service på maritime produkter og udstyr til anvendelse i fiskeri-, marine- og offshorebranchen, og som er ejet af tidligere fiskeskipper, minister og medejer i Esvagt, Kent Kirk, er ganske enkelt taget på en salgsturné rundt i nogle af landets store havne.

Annonce

- På grund af covid-19-situationen har vi igennem lang tid har haft svært ved få lov til at besøge kunder, så derfor har vi sammen med vores søsterselskab besluttet at arrangere et roadshow, hvor vi besøger de vigtigste havne i Jylland og på Fyn.

- Vi har så blandt andet inviteret vores maritime kunder til at komme forbi og få en snak med os, og vi håber, at vi med dette tiltag kan finde en lidt anderledes måde at få udbredt kendskabet til virksomheden og produkterne, fortæller Carsten Larsen, administrerende direktør hos West Marine.

Omsætning påvirket

West Marine pakkede således fredag sammen med søstervirksomheden Nordhavn fra Randers, som også er ejet af familien Kirk, to lastbiler med blandt andet motorer, pumper, gearløsninger og styrhusstole. Turen indledtes så turen ved Pier 1 på Esbjerg Havn med grillpølser og koldt at drikke, og blandt deltagerne var også Kent Kirk, som i dag bor i Nordsjælland.

Ifølge Carsten Larsen er West Marine, som blandt andet er leverandør til Esvagt, påvirket af covid-19 i forhold omsætningen. Hvor stor en omsætningsnedgang virksomheden har haft, og hvordan det kommer til at påvirke West Marines årsresultat, ønsker han ikke at gå i detaljer med. I 2019 fik West Marine et overskud på godt 2,7 millioner kroner efter skat. West Marine beskæftiger op imod 30 ansatte.

Besøger disse havne

Esbjerg Havn

Hvide Sande Havn

Thyborøn Havn

Hanstholm Havn

Hirtshals Havn

Skagen Havn

Grenå Havn

Fåborg Havn

Kent Kirk, som sammen med sin familie ejer West Marine via Ese Holding, deltog også i virksomhedens salgsfremstød på Esbjerg Havn. PR-foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Billund For abonnenter

Legolands teknikere ordner alt fra videoovervågning til årets nyeste forlystelser: - Det er ligesom at få noget fra Ikea

Annonce