Annonce
Esbjerg

Trods faldende marked: Esbjerg-koncern stormer videre med rekordoverskud

Kontorforsyningsvirksomheden Redoffice Scan Office på Falkevej har fået et rekordresultat i 2018-2019.
Trods et faldende marked har Kontorforsyningsvirksomheden Redoffice Scan Office lavet rekordresultat i 2018-2019.
Annonce

Esbjerg: Redoffice Scan Office koncernen med selskabsadresse på Falkevej i Esbjerg har øget resultatet før skat fra 14 millioner kroner til 23 millioner kroner og realiserer dermed et rekordresultat.

Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse i forbindelse aflæggelsen årsrapporten for 2018/2019 i Scan Office Kontor Holding ApS.

Scan Office Kontor Holding, ejer selskaberne Redoffice Scan Office A/S, Redoffice PKC A/S, Kontorsupermarked A/S og IBOB A/S, som alle driver virksomhed indenfor Kontorforsyning.

Det er i 2018-2019-regnskabet lykkedes at fortsætte koncernens positive udvikling - omsætningen er således steget med 20 procent, bruttoresultat er steget med 29 procent og EBITDA er steget 40 procent, hvilket selskabet betegner som meget tilfredsstillende.

Gennem de sidste fem år, er der gennemført en eksplosiv udvikling af koncernen, fortrinsvis igennem opkøb, i en generelt presset branche. Omsætningen er mere end fordoblet og bruttoresultatet er steget fra 29 millioner kroner til 73 millioner kroner, svarende til en stigning på 152 procent. I de fem år er der også akkumuleret en positiv pengestrøm fra driftsaktiviteterne på 65 millioner kroner, og medarbejderstaben på koncernniveau er gået fra 46 til 102 ansatte.

Annonce

Vil bevare job i Danmark

Den positive udvikling, og koncernens stærke finansielle situation, gør det både naturligt og muligt for koncernen at deltage i en forventet konsolidering i en presset branche de kommende år, hedder det i pressemeddelelsen.

Og videre hedder det blandt andet, at de gode resultater er skabt igennem godt købmandskab med kunden i fokus. Der arbejdes løbende med rationaliseringer og effektiviseringer af rutiner og arbejdsgange, blandt andet også med henblik på at bevare alle arbejdspladserne i Danmark.

I det kommende år forventes et resultat på samme niveau.

Scan Office Kontor Holding ejes af Finn Viggo Nielsen, Aalborg sammen med John Harbo Andersen og Brian Sørensen, begge Esbjerg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Lad os nu få den cykelbro

Annonce