Annonce
Esbjerg

Trods faldende marked: Esbjerg-koncern stormer videre med rekordoverskud

Kontorforsyningsvirksomheden Redoffice Scan Office på Falkevej har fået et rekordresultat i 2018-2019.
Trods et faldende marked har Kontorforsyningsvirksomheden Redoffice Scan Office lavet rekordresultat i 2018-2019.

Esbjerg: Redoffice Scan Office koncernen med selskabsadresse på Falkevej i Esbjerg har øget resultatet før skat fra 14 millioner kroner til 23 millioner kroner og realiserer dermed et rekordresultat.

Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse i forbindelse aflæggelsen årsrapporten for 2018/2019 i Scan Office Kontor Holding ApS.

Scan Office Kontor Holding, ejer selskaberne Redoffice Scan Office A/S, Redoffice PKC A/S, Kontorsupermarked A/S og IBOB A/S, som alle driver virksomhed indenfor Kontorforsyning.

Det er i 2018-2019-regnskabet lykkedes at fortsætte koncernens positive udvikling - omsætningen er således steget med 20 procent, bruttoresultat er steget med 29 procent og EBITDA er steget 40 procent, hvilket selskabet betegner som meget tilfredsstillende.

Gennem de sidste fem år, er der gennemført en eksplosiv udvikling af koncernen, fortrinsvis igennem opkøb, i en generelt presset branche. Omsætningen er mere end fordoblet og bruttoresultatet er steget fra 29 millioner kroner til 73 millioner kroner, svarende til en stigning på 152 procent. I de fem år er der også akkumuleret en positiv pengestrøm fra driftsaktiviteterne på 65 millioner kroner, og medarbejderstaben på koncernniveau er gået fra 46 til 102 ansatte.

Annonce

Vil bevare job i Danmark

Den positive udvikling, og koncernens stærke finansielle situation, gør det både naturligt og muligt for koncernen at deltage i en forventet konsolidering i en presset branche de kommende år, hedder det i pressemeddelelsen.

Og videre hedder det blandt andet, at de gode resultater er skabt igennem godt købmandskab med kunden i fokus. Der arbejdes løbende med rationaliseringer og effektiviseringer af rutiner og arbejdsgange, blandt andet også med henblik på at bevare alle arbejdspladserne i Danmark.

I det kommende år forventes et resultat på samme niveau.

Scan Office Kontor Holding ejes af Finn Viggo Nielsen, Aalborg sammen med John Harbo Andersen og Brian Sørensen, begge Esbjerg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

En læge er en læge is a doctor

Selvfølgelig skal læger på danske sygehuse kunne tale og forstå dansk. Det er sund fornuft, og det er fuldstændigt ligegyldigt, om lægen kommer fra eksempelvis Rumænien eller Indien.Forskellen på de to lande – i denne sammenhæng – er, at det ene, Rumænien, er et EU-land, og det er det andet, Indien, ikke. En læge fra Indien vil derfor skulle bestå en særlig danskprøve for at kunne få en dansk lægeautorisation. Det samme sprogkrav findes ikke til en læge fra et EU-land, og derfor kan vedkommende i princippet praktisere overalt i unionen. Det siger sig selv, at det er noget rod. Kan man som patient ikke forstå det, lægen siger, er det jo ligegyldigt, om det er rumænsk eller indisk, man ikke forstår. Man forstår ikke. Det burde egentlig ikke være en sag, der løses på det regionale niveau, men omvendt er regionen som arbejdsgiver ansvarlig for, at medarbejderne kan udfylde de tiltænkte roller, ikke bare forsvarligt men godt. Region Syddanmark tager nu fat om problemet og laver ens sprogregler for alle udenlandske læger på sine sygehuse. Det manglede bare. Der lægges op til en pragmatisk løsning. Den lokale sygehusledelse kan dispensere, og det er faktisk også sund fornuft. Først og fremmest skal vi nemlig have læger på vores sygehuse, og selv om der ikke findes en præcis opgørelse over antallet af udenlandske læger på syddanske sygehuse, er det givet, at vi vil være ilde stedt som patienter, hvis ikke det var for de udenlandske læger. Ifølge Sundhedsdatastyrelsen arbejder omring 2200 udenlandske læger i Danmark, godt 1200 af dem kommer fra EU-lande. Sundhedsvæsnet ville helt regulært bryde sammen, hvis ikke det var for de udenlandske læger. Står valget mellem en læge, der er udfordret på dansk på det korrekte niveau, og slet ikke nogen læge, er der derfor reelt ikke et valg. Sprogkravet i forbindelse med ansættelse af læger på regionens sygehuse er en helt fin og rigtig ambition. Men i praksis vil indsatsen for efterfølgende at opkvalificere sprogfærdighederne fortsat være helt nødvendig – og måske skulle man også skrue op for ambitionerne her. Det må være et ret centralt parameter i vores sundhedsvæsen, at lægen er til at forstå – for patienter og det øvrige sundhedspersonale.

Kolding

Lysfestivalens nye, store satsning er blevet ødelagt af nattens stormvejr: - Det er ærgerligt for at sige det pænt

Annonce