Annonce
Erhverv

Familieejet bilforhandler kan vinde prominent lederskabspris for medarbejderpleje og opbakning til lokalsamfundet

Den koldingbaserede og familieejede bilforhandlerkæde Autocentralen er nomineret som Årets ejerleder 2021, der uddeles til ledelsen i en given virksomhed, som har gjort en forskel. Det er revisionshuset PwC, Nykredit og Dansk Erhverv, der står for prisuddelingen. Arkivfoto: Flemming Larsen.
Årets ejerleder 2021-pris uddeles for 18. år gang i Sydjylland, og denne gang kan stor familieejet bilforhandlerkæde grundlagt i Kolding løbe med prisen.

Kolding: Knud Majgaard Jensen, Anders Jensen og Palle Jensen kan noget med eminent ledelse. Og de forstår at engagere sig i både lokalsamfundet og samtidig dyrke den vigtige medarbejderpleje, så man ikke kun fastholder de ansatte, men også udvikler dem.

Familien står bag bilforhandlerkæden Autocentralen, der i dag driver syv afdelinger fra Horsens, ned til Vejle, Kolding, Haderslev, Vejen og Esbjerg.

Ledelsen i Autocentralen er blandt de sidste tre virksomheder i kampen om at blive Årets ejerleder 2021 i Sydjylland, der uddeles af revisionshuset PwC i samarbejde med Nykredit og Dansk Erhverv ved et event den 3. november 2021 hos PwC's afdelingen i Vejle.

Annonce

Prisen går til den ejerleder, der har gjort en stor forskel for virksomhedens succes og er med til at skabe en bæredygtig fremtid, og i indstillingen af Autocentralen skriver komitéen blandt andet:

"Medarbejderne er alfa og omega for ejerlederne. De går ikke på kompromis med deres trivsel, og uanset hvor dygtig og værdifuld en medarbejder er, bliver god respektfuld opførsel altid vægtet højest".

Palle H. Jensen, der er partner i PwC i Esbjerg sætter flere ord på:

- De tre finalister er alle eksempler på frontfigurer for ejerledede virksomheder, der har spillet en central rolle i at skabe en ekstraordinær succeshistorie til inspiration for andre ejerledede virksomheder. Vi ønsker finalisterne i Sydjylland et stort tillykke og ser frem til at hædre dem ved regionskåringen, udtaler han i en pressemeddelelse.

Autocentralen - kort fortalt

Autocentralen består af syv afdelinger. To afdelinger i Kolding og en afdeling i henholdsvis Haderslev, Vejen, Esbjerg, Horsens og Vejle.

Autocentralen er Sydjyllands største bilkæde med et stort udvalg af både nye og brugte biler, ligesom man er mærkeforhandler og serviceværksted for Citroën, Honda, Hyundai, Nissan, Skoda, Volkswagen, Seat og Cupra.

Bilforhandleren håndterer omkring 12.000 bilsalg årligt og beskæftiger cirka 400 ansatte i hele koncernen.

Engagerer sig i lokalområdet

Foruden at tænke medarbejderpleje ind i den daglige drift af Autocentralen, fremhæves virksomheden også for sit engagement i lokalområdet. Foruden sponsorater til KIF Håndbold og Kolding IF, arbejder man også målrettet med at trække ufaglært arbejdskraft ind i virksomheden og oplære dem.

Foruden bilforhandlerkæden fra Kolding, er Martin Heinze og Lasse Nielsen fra RackBuddy ApS i Esbjerg og Kenneth Hagelskjær fra Esbjerg Maritime Service nomineret til i den regionale udgave af Årets ejerleder.

Hvis Autocentralen vinder den regionale konkurrence, går bilforhandlerkæden videre til landskåringen, som finder sted den 18. november 2021 hos PwC i Hellerup.


Årets ejerlederprisen - kort fortalt

Revionshuset PwC afholder (med undtagelse af året 2020) Årets ejerleder 2021 i Sydjylland, og i 2021 er det 18. gang, at PwC i samarbejde med Nykredit og Dansk Erhverv uddeler prisen. 

Prisen som Årets ejerleder går til den ejerleder, der har gjort en stor forskel for virksomhedens succes og er med til at skabe en bæredygtig fremtid. 

Prisen tager afsæt i regionale nomineringer, og i alt syv regionale vindere går videre til landskåringen, som finder sted den 18. november 2021 hos PwC, Strandvejen 44, 2900 Hellerup.

Annonce
Erhverv For abonnenter

Gigantisk byggeri har indhentet forsinkelse: Viking Link når milepæl med 15.000 m2 under tag

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Ændringer i usædvanligt boligprojekt: Smykkedesigner vil omdanne Koldings ikoniske vandtårn til endnu flere lejligheder

Esbjerg For abonnenter

Hård kritik af Fanøs Plejecenter: Vores demente far lå hjælpeløs på gulvet

Tønder

Hesteejer overrasket i morges: Ko har indtaget hestefolden

Aabenraa

Endnu en dom er faldet i stor sønderjysk narkosag: 31-årig slipper for fængsel

Lyt: Florin overlever ved at sælge hjemløse-aviser: - Min eneste drøm er, at mine børn får et bedre liv

Varde For abonnenter

Enlig mor søger julehjælp, og det skammer hun sig ikke over: Bare drengene kommer godt i vej

Erhverv

Ejer har solgt virksomhed i Skærbæk: Nu samles alle aktiviteterne i Aabenraa

Esbjerg

Måbende trafikanter: Esbjergs store lys-juletræ til flere hundredtusinder kroner fældet

Husk det nu - i dag vender mundbindet tilbage: Sådan er reglerne

Kolding

Tredje røveri har ramt Kolding indenfor halvanden måned: En smule atypisk, men ingen grund til panik

Haderslev For abonnenter

Avisen har spurgt byrådsmedlemmerne, hvad vælgerne kan forvente af dem de næste fire år: Flere ønsker ikke at svare

Aabenraa

Ejer har solgt virksomhed i Skærbæk: Nu samles alle aktiviteterne i Aabenraa

Annonce