Annonce
Erhverv

Familiekoncern har været på nyt opkøb

Johan Nielsen, økonomidirektør i Meldgaard Gruppen og direktør for Bulk-Transport A/S, får nu mere at se til efter opkøbet af en del af Vojens-firma. Arkivfoto: Jan Sternkopf
Bulk-Transport A/S, som ejes halvt af Meldgaard Gruppen, har igen udvidet. Denne gang har man købt en del af Jepsen & Fredsholm ApS i Vojens. Det giver mulighed for at tilbyde kunderne dækning over det meste af landet.

Aabenraa: Det er kun to år siden, Meldgaard Gruppen sammen med Jesper Hansen og Allan Jessen fra Vognsmandsfirmaet Allan & Jesper A/S i Toftlund stiftede selskabet Bulk-Transport A/S. Det har hurtigt grebet om sig. Meldgaard-koncernens økonomidirektør, Johan Nielsen, der står i spidsen for det unge selskab, har nu 33 medarbejdere og derover aftaler med en række faste vognmænd.

- Vi disponerer dagligt mellem 60 og 100 biler, så det er efterhånden blevet en stor butik i butikken, som han forklarer.

Og den er netop blevet endnu større. Bulk-Transport A/S har nemlig overtaget en del af aktiviteterne i Vojens-firmaet Jepsen & Fredsholm ApS, og ud over syv biler følger to disponenter med.

Det er biler, der kan transportere pallegods, og det giver mening, selv om Bulk-Transport - som navnet antyder - har bulk som sit speciale. Altså gods i løs vægt som eksempelvis korn.

Annonce

Et pænt resultat

  • Det var i november 2017, Bulk-Transport A/S blev registreret som nyt selskab, så det er foreløbig kun blevet til ét, helt regnskabsår, nemlig 2018.
  • Her kom selskabet ud med et overskud på 3,649 millioner kroner.

Basis for udvidelse

- Meldgaard overtog jo for et år siden 22 lastbiler, da man købte størstedelen af J.P. Johannsens vognmandsforretning i Kliplev. Her var der nogle pallegodsbiler med, som det var naturligt, vi fik i Bulk-Transport, fordi der var et sammenfald i de kunder, Flemming (Johannsen, red.) og vi havde, forklarer Johan Nielsen, der efter et år på det marked var klar til at udvide den del af forretningen.

Derfor kom det belejligt, at Michael Jepsen, ejer af Jepsen & Fredsholm A/S, ønskede at drosle ned.

- Der er mange af vores bulk-kunder som eksempelvis Ewers og DLG, der også har brug for at få løst nogle opgaver med palletransport. Nu kan vi bedre tilbyde det, og vi får en meget bedre dækning af hele landet, siger Johan Nielsen, der allerede har en i sin stab, der kender de nytilkomne medarbejdere og biler særdeles godt. Tidligere medejer af Jepsen & Fredsholm ApS Hans Otto Fredsholm har siden marts været disponent på Askelunden i Aabenraa.

Logoet på Bulk-Transports biler lader ingen i tvivl om, at selskabet er en del af Meldgaard Gruppen. PR-foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kommentar For abonnenter

Garden på den kommunale finanslov

Der er jo ikke ligefrem, fordi pengene hænger på træerne, når det gælder økonomien i Vejen Kommune. I torsdagsavisen bragte vi her i avisen historien om, at Vejen Garden kan se frem til et tilskud på 75.000 kroner. Det blev politisk bestemt på det seneste møde i Udvalget for sundhed, kultur og fritid. Næppe var avisen på gaden denne grå og triste torsdagsmorgen, før en læser var i røret for at gøre opmærksom, at vi ikke skal længere tilbage end ved budgetvedtagelsen i november, da Vejen Byråd godkendte et budget med nedskæringer på ældreområdet. Hvordan kunne det så være rimeligt at bevilge penge til noget, der ikke ligefrem er velfærd? Holdningen fra vedkommende læser er taget til efterretning, og den pågældende blev også opfordret til et debatindlæg. Men der blev takket nej. Det var alene holdningen, der skulle afleveres. Der kan sagtens være dem, som ser en sådan bevilling i et kritisk lys, når politikerne i forbindelse med budgettet vedtager nedskæringer på eksempelvis ældreområdet. Ikke desto mindre så er holdningen herfra entydig; Det er altså at blande æbler og pærer. Det ville være alt for let – og også forkert – at sige nej til et kulturelt fyrtårn, som Vejen Garden vitterlig er, fordi der nu engang er foretaget nedskæringer på andre områder. Gardens præstationer i ind- og udland er indiskutable – og har været det i en endog ganske lang årrække. Vejen Gardens talentfulde unge og erfarne kræfter har adskillige gange været på podiet rundt omkring, og alene de mange danske mesterskaber, som er hentet hjem, vækker begejstring. Der skal for mange såmænd ikke mere til, end at garden trækker op ved et arrangement, før stoltheden melder sig. Det er ikke kun herhjemme, at Vejen Garden nyder respekt. Det gør garden også i udlandet, og forude venter eksempelvis deltagelse ved Berlin Tattoo senere i år samt EM i Rastede i 2021 og medvirken i Bremen Tattoo ligeledes i 2021. Garden er med til at sætte Vejen på kortet – også internationalt. Det hører ligeledes med, at Vejen Garden langt fra kun er de talentfulde drenge og mænd, som udgør fællesskabet. Bag garden er der et effektivt og travlt bagland, som med en stor frivillig indsats arbejder på at skabe de bedst mulige betingelser og rammer for, at garderne kan udfolde deres talenter. At der skal bruges penge på professionelle instruktører viser blot, at Vejen Garden er kommet op i en liga, hvor det koster at være med. Derfor er der ikke noget at indvende imod, at garden er kommet på den kommunale finanslov. GOD SØNDAG

Danmark

Hård straf for at bruge mobilen bag rattet: Så mange har fået et klip i kørekortet

EfB

EfB henter polsk VM-spiller

Team Esbjerg For abonnenter

Sådan skal det gøres: Vigtig Champions League-sejr for Team Esbjerg, der spillede modent, modigt og mesterligt

Annonce