Annonce
Kolding

Flot indsats: Volleypiger vinder DM-sølv

Otte glade volleyball-spillere og deres to trænere, efter sølvmedaljen ved DM var i hus. Tidligere på sæsonen blev holdet kåret som jysk-fynske mestre. Privatfoto

Det blev noget af en succes, da otte volleyball-piger fra Kolding Ungdomsvolley i weekenden deltog i U14-DM i Ishøj. Pigerne kunne søndag vende hjem med en sølvmedalje, efter de i finalen tabte til Farum-Holte.

Trods nederlaget i finalen var spillerne Vega Nyblom Cramer, Lea Føns, Sofie Hjølund Beck-Hansen, Signe Eisby, Emilie Eisby, Ioana Poenaru, Emilie Nørskov Nielsen og Maria Hussmann og deres trænere, Kenneth Duedahl og Jane Bech Mathiesen, glade for andenpladsen.

- Vi er yderst tilfredse med, at vi har vundet sølvmedaljer. Det er kun et år siden, at vi startede på at spille seksmands-volleyball, så det er helt forrygende, at de har nået et så højt niveau, siger Jane Bech Mathiesen, der fremhæver pigernes motivation, samhørighed og tekniske dygtighed.

De dygtige volleyballspillere skal nu i gang med beachvolley-sæsonen, og herefter flytter de til Kolding Volleyball Klub, hvor de skal til at spille U16-volleyball.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Nu er opgravningen af minkene i gang

Annonce