Annonce
Haderslev

Fodbold skal ses i biografen: Brøndby mod SønderjyskE vises på det store lærred

Til arrangementet tirsdag aften har SønderjyskE lavet to optaktsvideoer, ligesom der vil blive udloddet en af klubbens nye genforeningstrøjer. Arkivfoto: Jacob Schultz
SønderjyskE's kamp tirsdag aften mod Brøndby IF vises i Kosmorama i Haderslev. På grund af coronavirusset er det ikke tilladt at have tilskuere på stadion til kampene for tiden, og derfor er det også muligt, at arrangementet kan blive gentaget til andre kampe.
Annonce

Haderslev: Det bliver uden tilskuere på stadion, når SønderjyskE tirsdag genoptager fodboldens superliga med en udekamp mod Brøndby IF.

Men fodboldhungrende fans i Haderslev får alligevel mulighed for at mødes om at se fodbold, da byens biograf åbner dørene til sal 1 og viser kampen på det store lærred.

- Jeg tror, at der har været en stor efterspørgsel på at komme ud og se fodbold i fællesskab. I realiteten er det jo maksimalt ti personer, som må samles, men vi har lov til at samle flere. Vi kan selvfølgelig ikke give den helt samme stemning som på stadion, men det giver stadig en fællesskabsfølelse her, siger Claus Thygesen, den ene af Kosmorama Haderslevs to ejere.

Medejer af Kosmorama Haderslev, Claus Thygesen, fortæller, at han håber på, at arrangementet kan gentage sig, så længe det ikke er tilladt at have tilskuere på stadion til kampene. Arkivfoto: Jacob Schultz
Annonce

Klubben er taknemmelig

SønderjyskE har til lejligheden lavet to optaktsvideoer med sportschef Hans Jørgen Haysen og cheftræner Glen Riddersholm, som vil blive vist i salen før kampstart. Derudover møder marketingschef Kell Haugaard op til arrangementet, hvor han via en konkurrence vil uddele en af klubbens nye genforeningstrøjer.

- I SønderjyskE vil vi meget gerne dyrke fællesskabet omkring kampene i superligaen, men når vi ikke må være sammen på stadion i øjeblikket, er det skønt at mærke, at fansene dyrker sammenholdet selv. Fodbold er bare fedest, når man kan opleve det sammen med andre, siger SønderjyskE's pressechef Jacob Ravn.

Han håber på, at klubben kan give fansene lidt igen med en sejr i Brøndby tirsdag aften.

- Fansene har generelt været helt formidable i den her periode uden fodbold, hvor de har bakket os op med det ene gode initiativ efter det andet, og vi er i SønderjyskE meget taknemmelige og ydmyge omkring den støtte, de har udvist. Det går lige i hjertet på os alle sammen, og det betyder også meget for spillerne, når de ved, at fansene virkelig gør, hvad de kan for at støtte os i denne udfordrende tid, siger Jacob Ravn.

Annonce

Kan blive gentaget

Det vil være muligt for Kosmorama at samle cirka 80 mennesker til arrangementet. Mange af billetterne er allerede afsat, og biografen har valgt at donere halvdelen af billetindtægterne til fodboldklubben. Claus Thygesen forventer ikke, at det bliver et problem at holde styr på en gruppe fodboldfans i en biografsal.

- Det, tror jeg godt, at vi kan. Det er alligevel en anden oplevelse at sidde i en biograf end at være på stadion, så jeg er ikke nervøs for, om de begynder at hoppe rundt, hvis SønderjyskE scorer. Vi har før vist Champions League-finalen også, og der var en fed stemning her, siger han.

Biografejeren fortæller videre, at der for tiden arbejdes på, at flere af SønderjyskE's kampe kan blive vist i Kosmorama, så længe coronavirusset sætter en stopper for, at fansene kan komme på Sydbank Park.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Regionalt For abonnenter

Advokatundersøgelse uddeler kraftige tæv til tidligere VUC Syd-ledelse: Dårlig ledelse, inhabilitet og dokumentsjusk

Annonce