Annonce
Tønder

Formand: Svært at skelne mellem rigtig og forkert

Annonce

Læserbrev: Vi er som parti blevet beskyldt for mange ting de sidste uger. Jeg vil gerne slå fast, at intet af det, der er blevet postuleret med både fyringer, og vi ikke har en plan frem mod valget, ikke kunne være mere forkert.

Det kunne tangere til direkte ”Fake news”, til tider som nogle af de amerikanske valgkandidater. Nogle af læserbrevene/artikler er så konspiratorisk anlagt, de aldrig burde være bragt i en avis, som skal forsvare vort folkestyre, eller ytret på Facebook.


Melder man ud, at man ikke stiller op til KV21 næste år, er det den enkelte kandidats eget valg. Normalen er dog, at man informerer formanden omkring dette, inden man går i medierne.


Desværre er der folk internt i vores parti, som kommer med disse udmeldinger. Derfor kan det være svært at skelne mellem rigtig og forkert.

Derfor vil jeg gerne slå helt fast: Hvis man er medlem af Venstre,  bakker man op omkring vores formål, politik og accepterer den demokratiske proces omkring valget af borgmesterkandidat Martin Iversen.

Da ingen fra gruppen har meldt sig ud af Venstre endnu, må vi jo antage, at hele byrådsgruppen bakker op om førnævnte, selv Venstres siddende borgmester.

Melder man ud, at man ikke stiller op til KV21 næste år, er det den enkelte kandidats eget valg. Normalen er dog, at man informerer formanden omkring dette, inden man går i medierne. Det betyder dog ikke, der kommer til at mangle gode og stærke profiler på kandidatlisten til næste år.

Opbakningen til vores parti har aldrig været større, i august har vi oplevet en storm af indmeldelser.

Vi er Danmarks største politiske forening. Det forpligter, og derfor fokusere vi på samling og samarbejde, såvel intern og med andre partier. ”Jeg” kulturen, der er meget omfattende lige nu, er noget, vi i Venstre ikke fortsætter med.

I de kommende måneder vil alle medlemmer i Venstre få mulighed for at komme med input til det valgprogram, som skal tegne Venstre til KV21. Derfor kan ingen Venstre medlemmer endnu siger noget om, hvad Venstre står for til KV21, da dette endnu ikke er vedtaget.

Jeg glæder mig over vores fremgang, og glæder mig over hvert eneste medlem, som støtter op omkring Martin Iversen. Vi i Venstre har valgt Martin til vores borgmesterkandidat, og alle i bestyrelsen og gruppen kommer til at arbejde på, at få Martin valgt.

Vi skal altid bakke op om de demokratiske valg vores medlemmer har taget.

Lad bålets gløder være den gnist – den kampgejst – vi skal bruge i vores videre færd. Lad os huske de mange gode år, vi allerede har bag os. For Tønder Kommunes bedste lad os finde sagligheden og den gode tone frem igen. Lad os fortsætte samlet på vejen til KV21.

Annonce
Annonce
Danmark

Opdateret onsdag: 558 nye smittede i Danmark

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Team Esbjerg For abonnenter

Det holdt ualmindelig hårdt: Til sidst fik Team Esbjerg dog slæbt sejren hjem

Trekantområdet

Forslag til ny bypark byder blandt andet på tobaksplanter, hundeskov og vandhuller med salamandere

Annonce