Annonce
Sønderborg

Frøs Sparekasse opruster med et nyt erhvervscenter i Sønderborg

- Med ansættelsen af den kommende erhvervscenterdirektør kombineret med Anton Christensen og Jan Kristensen, der allerede nu har deres daglige gang i Sønderborg og Aabenraa, er vi overbeviste om, at Frøs Sparekasse kan gøre en forskel i området, siger erhvervsdirektør i Frøs Sparekasse, Grethe Harmuth. PR foto
Frøs Sparekasse har ansat ny erhvervscenterdirektør, der skal i spidsen for nyt erhvervscenter i Sønderborg. Den nye erhvervscenterdirektør er kendt i Sønderborg-området.
Annonce

Sønderborg: Mandag 4. november åbner Frøs Sparekasse deres femte erhvervscenter i Syd- og Sønderjylland. Erhvervscentret kommer til at ligge på Kærvej 88 i Sønderborg og vil rådgive eksisterende og nye erhvervsvirksomheder i Sønderborg og Aabenraa kommuner.

Erhvervscenteret bliver i første omgang bemandet med en erhvervscenterdirektør samt de to erhvervsrådgivere Anton Christensen og Jan Kristensen, der i dag begge arbejder i sparekassens erhvervscenter i Haderslev. Sparekassen har pr. 1. november ansat en ny erhvervscenterdirektør som kommer fra en lignende stilling i en anden bank. Den nye erhvervscenterdirektør har en lokal profil og er kendt i Sønderborg-området.

Annonce

Den rette person

- Sønderborg er en by, hvor der er fart på erhvervslivet. Vi har i en længere periode kigget på muligheden for at styrke vores position på erhvervsområdet netop i Sønderborg med et erhvervscenter, der er lokalt placeret og lokalforankret ledelsesmæssigt. Nu har vi fundet den rette til at løse opgaven – og så har vi de rigtige folk og alle de produkter, som erhvervslivet har brug for, udtaler erhvervsdirektør i Frøs Sparekasse Grethe Harmuth i en pressemeddelelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Lad os nu få den cykelbro

Annonce