Annonce
Sønderborg

Fremadstormende cateringsfirma rykker til større lokaler

Adis Velic (th.) og køkkenchef i Sønderborg Catering Lars Lynge skal nu i gang med at indrette de nye lokaler. Foto: Timo Battefeld
Sønderborg Catering overtager køkkenfaciliteterne i den tidligere Siemens-fabrik i Ragebøl. Samtidig udvides konceptet med aftensmad til private.

Sønderborg: Der går så godt for Sønderborg Catering, at den nu flytter i større og bedre lokaler. Fra januar skifter den Ellegårdvej ud med køkkenfaciliteterne i den tidligere Siemens-fabrik i Ragebøl, som Lachenmeier Monsun i dag ejer og har hjemme.

- Vi er simpelthen vokset ud af de gamle rammer. Her får vi et meget bedre arbejdsmiljø og en helt fantastisk placering, der nem at finde og komme til og fra. Det er lidt ligesom at gå fra en minibil til en luksusbil, kommer det begejstret fra Adis Velic, der er ejer af firmaet.

Sønderborg Catering har siden 2016 leveret frokostordninger med fokus på sundhed til virksomheder samt selskabsmenuer. Firmaet er især kendt for sine salater og har en række større erhvervskunder rundt om i kommunen.

På den ny adresse får firmaet omkring 180 kvadratmeter at bolstre sig på. Den rykker ind i januar, men har allerede nu overtaget nøglerne, da der skal laves nogle forbedringer blandt andet skal køkkenet udvides med 60 kvadratmeter, så der kommer ekstra køler og frys.

Her får vi et meget bedre arbejdsmiljø og en helt fantastisk placering, der nem at finde og komme til og fra.

Adis Velic, ejer af Sønderborg Catering

Er gået stærkt

Adis Velic grundlagde Sønderborg Catering for godt tre år siden efter en årrække hos Comwell, Scandic og slutteligt syv år som kantinebestyrer hos Sønderborg Kommune.

- Banken sagde jeg nej til en kassekredit. Jeg havde en god mavefornemmelse og brugte hele min opsparing på etableringen, siger den 40-årige kok.

Han havde i begyndelsen to større kunder og leverede maden i sin private Mercedes stationcar. Fokus var på mad og drift af virksomheden, så der var ingen markedsføring.

Pludseligt gik det stærkt og cateringsfirmaet fik flere og flere kunder. Det leverer i dag månedligt 8.000 måltider, syv ansatte og to firmabiler.

Samtidig med flytningen til Ragebøl udvider firmaet sit koncept. Den vil også til sælge hjemmelavet og sund aftensmad til private kunder.

- Derhjemme er vi en familie med små børn. Vi får ikke tid til at planlægge, handle ind og lave aftensmad. Vi vil gerne fortsætte med at førende indenfor frokostordninger til erhverv, men nu vil vi også gerne være førende indenfor mad ud af huset til private, siger Adis Velic.

Når cateringfirmaet åbner på den ny adresse til januar, vil det også være med aftensmad uf af huset til private. Foto: Timo Battefeld
Annonce
Sønderborg For abonnenter

Sidste kapitel i Ejgils liv kunne ikke være skrevet bedre: Kørte næsten sig selv i graven

Danmark

Torsdagens coronatal: Syv færre indlagt det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Aabenraa

Taxaselskab får skarp kritik: Beskyldt for med vilje at glemme kunder ved grænsen

EfB For abonnenter

Peter Hyballa: Jeg må vide, hvem der er med mig, og hvem der er imod mig

EfB

Kommentar: Spillerne tabte - træneren vandt

Kolding

Nedlukningen af nattelivet har betydet markant færre voldsepisoder i Kolding

Vejen For abonnenter

Piben har fået en ny lyd: 36-årige Anne-Kathrine står bag orgelbrus og kormusik i Hovborg og Lindknud

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Indland

Sønderborg indfører badeforbud efter fabriksbrand

Sønderborg

Storbrand fører til fiskedød i sø: Fjord er stadig i forureningsfare

Sport

Mens du sov: Misser dansk OL-medalje med 15 hundrededele

Sønderjylland For abonnenter

Ægtepar dyster om de bedste skud: Lone går Hans Christian i bedene

Esbjerg For abonnenter

Hvorfor skal det tage så lang tid? En læser undrer sig over svar om Ribes nye bydel

Kolding

Næsten en tredjedel af beboerne i to områder i Kolding har ikke bestilt tid til vaccination

Annonce