Annonce
Sønderborg

Fremadstormende cateringsfirma rykker til større lokaler

Adis Velic (th.) og køkkenchef i Sønderborg Catering Lars Lynge skal nu i gang med at indrette de nye lokaler. Foto: Timo Battefeld
Sønderborg Catering overtager køkkenfaciliteterne i den tidligere Siemens-fabrik i Ragebøl. Samtidig udvides konceptet med aftensmad til private.

Sønderborg: Der går så godt for Sønderborg Catering, at den nu flytter i større og bedre lokaler. Fra januar skifter den Ellegårdvej ud med køkkenfaciliteterne i den tidligere Siemens-fabrik i Ragebøl, som Lachenmeier Monsun i dag ejer og har hjemme.

- Vi er simpelthen vokset ud af de gamle rammer. Her får vi et meget bedre arbejdsmiljø og en helt fantastisk placering, der nem at finde og komme til og fra. Det er lidt ligesom at gå fra en minibil til en luksusbil, kommer det begejstret fra Adis Velic, der er ejer af firmaet.

Sønderborg Catering har siden 2016 leveret frokostordninger med fokus på sundhed til virksomheder samt selskabsmenuer. Firmaet er især kendt for sine salater og har en række større erhvervskunder rundt om i kommunen.

På den ny adresse får firmaet omkring 180 kvadratmeter at bolstre sig på. Den rykker ind i januar, men har allerede nu overtaget nøglerne, da der skal laves nogle forbedringer blandt andet skal køkkenet udvides med 60 kvadratmeter, så der kommer ekstra køler og frys.

Her får vi et meget bedre arbejdsmiljø og en helt fantastisk placering, der nem at finde og komme til og fra.

Adis Velic, ejer af Sønderborg Catering

Er gået stærkt

Adis Velic grundlagde Sønderborg Catering for godt tre år siden efter en årrække hos Comwell, Scandic og slutteligt syv år som kantinebestyrer hos Sønderborg Kommune.

- Banken sagde jeg nej til en kassekredit. Jeg havde en god mavefornemmelse og brugte hele min opsparing på etableringen, siger den 40-årige kok.

Han havde i begyndelsen to større kunder og leverede maden i sin private Mercedes stationcar. Fokus var på mad og drift af virksomheden, så der var ingen markedsføring.

Pludseligt gik det stærkt og cateringsfirmaet fik flere og flere kunder. Det leverer i dag månedligt 8.000 måltider, syv ansatte og to firmabiler.

Samtidig med flytningen til Ragebøl udvider firmaet sit koncept. Den vil også til sælge hjemmelavet og sund aftensmad til private kunder.

- Derhjemme er vi en familie med små børn. Vi får ikke tid til at planlægge, handle ind og lave aftensmad. Vi vil gerne fortsætte med at førende indenfor frokostordninger til erhverv, men nu vil vi også gerne være førende indenfor mad ud af huset til private, siger Adis Velic.

Når cateringfirmaet åbner på den ny adresse til januar, vil det også være med aftensmad uf af huset til private. Foto: Timo Battefeld
Annonce
Esbjerg

Tag kandidattesten her

Navne For abonnenter

23-årige Jens er på valsen og tager arbejde, hvor han kommer frem: Må ikke eje en telefon - eller komme tættere end 50 kilometer på sin hjemby

Danmark

Fredagens coronatal: Yderligere 1270 er testet positive for corona

Sydjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Annonce
Annonce
Annonce
Kolding

Strandeng med sjældne planter mishandlet: Vil tage flere år at udbedre skaderne

Esbjerg For abonnenter

Smitten stiger i Danmark: Se hvor vaccinemodstanderne bor i Esbjerg Kommune

Erhverv

Nabo efter flere gange aftenlarm: - Næste gang ringer jeg til politiet

Esbjerg

S-politiker: De kommunale miljø-folk skal have ekspert-hjælp til at rydde op i skandale-sag om giftige stoffer

Aabenraa

Partierne opruster: 12.000 valgplakater hænges op i Aabenraa Kommune

Haderslev For abonnenter

Far og farbror var glødende nazister og fik lillebror og far med: To familiemedlemmer blev skudt, én forsøgt druknet

Sønderborg

Vores tidligere vaner er vendt tilbage, men håndspritten står stadig: Derfor er pandemiens restriktioner hurtigt blevet fortid

Sydjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Aabenraa

Motorcykel-ulykke i Padborg: 32-årig mand erklæret død

KANDIDATTEST

Ved du hvem, du vil stemme på? Tag kandidattesten her

EfB For abonnenter

Det må ikke ske i fremtiden: EfB-direktør mener, det er  tosset at lade rigtig, rigtig dygtige fodboldspillere gå uden at få noget for dem

Esbjerg For abonnenter

Pædagogen Lone vil slippe kontrollen over børnene: - De bliver skrøbelige, hvis vi ikke lader dem slå sig på en hammer eller falde ned fra et træ

Haderslev

Hvad skal der ske med tidligere rådhus: 114 ungdomsboliger eller en nedrivning?

Annonce