Annonce
Sønderborg

Futsal-spiller amok efter kamp: Brækker næsen på tidtager

Billedet her er fra en futsalkamp i Skansen mellem to andre hold og og har intet med den aktuelle sag at gøre. Arkivfoto: Timo Battefeld
En 25-årig mand og futsalspiller fra Sønderborg Boldklub gik helt amok efter en futsalkamp mod Broager UI. Sønderborg-spilleren løb over til tidtagerbordet og nikkede en tidtager en skalle, så han brækkede næsen. Den voldelige spiller er nu ekskluderet fra SB for evigt.
Annonce

Broager: Fredag aften 22. november var der en intens stemning og tæt kamp på parketten i Broager-Hallen. Hjemmeholdet Broager UI førte 4-3 mod Sønderborg Boldklub i 1. division - og sådan endte kampen også.

Men uenighed om tidtagningen - om uret skulle stoppes ved spilstop - fik en 25-årig spiller fra Sønderborg Boldklub til at gå amok. Han løb over til tidtagerbordet og nikkede den ansvarlige tidtager - en 21-årig mand - en skalle, så han brækkede sin næse.

- Jeg kan bekræfte, at vi har modtaget en anmeldelse, og at vi kører en voldssag på det, siger politikommissær Thomas Berg, Syd- & Sønderjyllands Politi.

På hjemmesiden Broager.dk fortæller Søren Vinther fra Broager Futsal Support om overfaldet.

- Desværre blev kampen skæmmet af en episode, hvor en Sønderborg spiller og dennes far koger over og tildeler en ved dommerbordet en regulær skalle og en Broager spiller en knytnæve i ansigtet. Episoden er politianmeldt og personligt håber jeg, at både Broager UI, Sønderborg Boldklub og Dommerklubben følger episoden helt til dørs - det hører ingen steder hjemme, siger han. Politiet har ikke modtaget en voldsanmeldelse på et knytnæveslag mod en Broager-spiller - men alene en anmeldelse om skallen.

Vi har ekskluderet spilleren for livstid. Det er en helt ny spiller, og vi har ikke kunnet nå at påvirke ham med vores værdisæt. Det er helt uacceptabelt, det han har gjort. Vi udelukker ham på livstid, fordi vi gerne vil sende et signal.

Dergham Rahman, sportschef Sønderborg Boldklub / Sønderborg Futsal

Annonce

Spiller er ekskluderet

Selve kampen endte 4-3 til BUI, der scorede sejrsmålet halvandet minut før kampen er slut.

- Der opstår noget tumult efter kampen på grund af de her uenigheder om tidtagningen, og om der skal spilles effektiv spilletid som i ligaen. Men den unge mand ved dommerbordet har jo ingen indflydelse på det. For det er banedommerne, der styrer det. Men jeg har godt nok aldrig oplevet noget lignende. Det hører ingen steder hjemme. Spilleren nikker dommeren en skalle, og hans far giver så en af vores spillere en knytnæve under den tumult, fortæller BUI-træner Ole Jensen.

Han roser dog Sønderborg Boldklub for at reagere hurtigt.

- Dergham Rahman har virkelig gjort det godt og hurtigt i den her sag, og det var jo en helt ny spiller, så det er svært at bebrejde andre end spilleren for det her, siger Ole Jensen.

Overfaldet har allerede fået konsekvenser for den 25-årige spiller, der er ny spiller i Sønderborg Boldklub og først umiddelbart før kampen fik spillerlicens til klubben.

- Vi har ekskluderet spilleren for livstid. Det er en helt ny spiller, og vi har ikke kunnet nå at påvirke ham med vores værdisæt. Det er helt uacceptabelt, det han har gjort. Vi udelukker ham på livstid, fordi vi gerne vil sende et signal om, at vi slet ikke vil have den slags, siger Dergham Rahman, der er sportschef i Sønderborg Boldklub.

Sportschef i Sønderborg Boldklub, Dergham Rahman, tog hurtigt og konsekvent affære, da en spiller overfaldt en tidtager efter en futsalkamp i Broager-Hallen. Arkivfoto: Henrik Rath
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Budskabet er forstået – vistnok

Annonce