Annonce
Vejen

Gårdbrand kunne ses flere kilometer væk: Brandskadet mand forsøgte selv at slukke branden

Annonce

Brændstrup: En mand fra Brændstrup pådrog sig søndag så alvorlige brandskader, at han måtte bringes til behandling med en helikopter.

Det oplyser indsatslederen ved TrekantBrand.

Han fortæller, at manden selv havde forsøgt at slukke branden, inden brandfolkene nåede frem.

Branden, der blev anmeldt klokken 09.49, var opstået i en længe på gården på Hundebølvej ved Brændstrup.

- Det er en voldsom brand, og der er mange, store længer og kornsiloer af træ, der brænder. Vi får det heldigvis begrænset til det, der brænder, da vi ankommer, siger indsatsleder Arne Christensen.

Både politi og brandvæsen rykkede ud til branden, men der måtte hjælp fra en del stationer for at få branden under kontrol. Brandfolkene fra stationerne i Rødding, Jels og Skodborg kørte ifølge indsatslederen i pendulfart mellem Rødding og gården efter vand, og også stationen i Kolding hjalp til med en stige.

Brandfolkene var efter mange timers arbejde færdige med at slukke branden sidst på eftermiddagen. Hverken vagtchefen ved Syd- og Sønderjyllands Politi eller Arne Christensen var bekendte med mandens tilstand.En mand blev hentet af en lægehelikopter og bragt til behandling for brandskader. Foto: h.e.haulrich
Vagtchefen ved Syd- og Sønderjyllands Politi fortæller, at der kunne ses ild og røg mellem fem og seks kilometer væk fra gården. Foto: h.e.haulrich
Foto: Syd- og Sønderjyllands Politi
Gårdbrand ved Rødding. Foto: Local Eyes
Gårdbrand ved Rødding. Foto: Local Eyes
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce