Annonce
Team Esbjerg

Gigantisk chok: Frygt for alvorlig knæskade til Estavana Polman

I øjeblikket holder de vejret i Team Esbjerg. Estavana Polman, der er klubbens helt store stjerne, har med stor sandsynlighed på draget sig en alvorlig knæskade. En scanning skal give svar på, om korsbåndet i hendes højre er revet over. Er det tilfældet, venter der hende en pause på et år. Foto: Sportxpress/Ritzau Scanpix
Team Esbjergs hollandske stjernespillers sæson kan være forbi, inden den overhovedet er kommet rigtig i gang. Hun frygter selv en korsbåndsskade.

Hos de danske mestre fra Team Esbjerg står og falder rigtig meget med Estavana Polman.

I et hav af kampe har hun stort set afgjort tingene alene, men der er en stor risiko for, at Team Esbjerg kommer til at skulle klare sig uden deres hollandske omdrejningspunkt i hele den kommende sæson.

Estavana Polman er nemlig kommet slemt tilbage med sit højre knæ, som hun tidligere har haft problemer med, og hun frygter selv, at korsbåndet er revet over.

Annonce

Uheldet var hændeligt. Det skete, da Team Esbjerg havde en fællestræning med Odenses ligahold.

- Jeg lavede min sædvanlige finte, og så gik det desværre galt. Så vidt jeg husker, var der ikke kontakt med en modspiller, men jeg kunne straks mærke noget gøre ondt inde i knæet, forklarer Estavana Polman.

JydskeVestkysten fangede Polman på vej mod sygehuset, hvor hun skulle have knæet scannet.

- Jeg ved ikke, hvornår jeg får endelig besked. Jeg frygter det værste, men jeg håber selvfølgelig det bedste.

Gigantisk tab

Er Polman korsbåndsskadet og dermed uden at stand til at spille håndbold det næste års tid, er det et gigantisk tab for Team Esbjerg, der har vundet det danske mesterskab i de to seneste sæsoner.

I sidste sæson gjorde Team Esbjerg også en ualmindelig stærk figur i Champions League, og den succes havde Polman også en stor aktie i.

- Nu har vi gået i lang tid og ikke spillet håndbold på grund af corona, så jeg havde virkelig glædet mig til at spille håndbold på fuld kraft igen. Nu må vi se, hvor lang tid min pause bliver. Heldigvis kan det jo også være en mindre ting.

- Jeg havde smerter lige, da det skete, men heldigvis har det allerede fortaget sig en hel del, forklarer hun.

Cheftræner Jesper Jensen er naturligvis også rigtig træt af, at hans allerbedste spiller er ude i lang tid.

- Men jeg vil ikke begynde at gætte på noget. Vi har en begrundet mistanke, og det er også derfor, at vi har sendt hende til scanning. Når vi på et tidspunkt får resultatet, må vi tage den derfra, lyder meldingen.

Estavana Polman blev verdensmester med Holland tilbage i december. Hun fylder 28 år i næste uge og er i gang med sin ottende sæson i Team Esbjerg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kolding

Kvinde blev væk fra retten: Nu er hun dømt for at lade sine seks hunde bo i mørk gang fyldt med urin og afføring

Sport For abonnenter

Kommentar: Der er ingen vej udenom - Uefa eller Hjulmand taler usandt

Annonce