Annonce
Sønderborg

Ginnerskov: Medie vil fremstille mig som skattesvindler

Charles Ginnerskov mener, at han bliver forsøgt fremstillet som skattesvindler. Arkivfoto: Timo Battefeld
Facebooksiden Dybbøl Banke Skansegården, som Charles Ginnerskov står bag, skriver, at han bliver forsøgt fremstillet som skattesvindler. Lokalredaktør afviser anklagerne.
Annonce

Sønderborg: Direktør i Ip Nordic, Charles Ginnerskov, tager onsdag formiddag til genmæle på sin Facebookside.

Det sker efter, at JydskeVestkysten tirsdag offentliggjorde en artikel, der viser, hvordan han har købt Skansegården af sit eget holdingselskab for 150.000 kroner, selvom holdingselskabet få måneder forinden havde betalt fem millioner kroner den samme ejendom.

- I går kom seneste skud fra den velsmurte (statsstøttede) propagandamaskine, i form af et forsøg på at få Charles Ginnerskov til at fremstå som skattesvindler. Igen er kampagnen nøje tilrettelagt mellem de nævnte politikere og deres lokalredaktør. Og igen udsendes den på et tidspunkt, hvor der dårligt er tid til at imødegå de injurierende påstande, skriver Facebooksiden Dybbøl Banke Skansegården, som Charles Ginnerskov selv står bag.

Det skal i den forbindelse nævnes, at Charles Ginnerskov flere gange mandag og tirsdag blev kontaktet af avisen med henblik på et interview om hans seneste køb af Skansegården, og hvordan ejendommen i den forbindelse er faldet så meget i værdi.

- Når man på den måde skamløst fjerner fokus fra bolden og igen går direkte efter manden – er det formodentlig et udtryk for desperation i sidste time. Det viser også, hvor store resurser det regionale mediehus har sat ind på at grave efter et strå at klynge sig til, og at ingen tricks er for beskidte, fortsætter Dybbøl Banke Skansegården.

Annonce

Afviser kritik

JydskeVestkystens lokalredaktør i Sønderborg afviser kritikken:

- Som allerede skrevet i dagens avis har vi ikke grund til at tro andet, end at alt om Skansegården er gået efter bogen i forhold til skat. Prisen på 150.000 kroner for en ejendom som få måneder forinden kostede fem millioner kroner kalder på en forklaring, og den har vi forgæves forsøgt at få, siger lokalredaktør Halldor Henriksen, der konstaterer, at Charles Ginnerskov heller ikke her forholder sig til sagens kerne, prisen på 150.000 kroner:

- Charles Ginnerskov har i månedsvis beskyldt avisen for at stå i ledtog med de partier i byrådet, der er imod hans ønske om at rive Skansegården ned. Blandt andet har han påstået, at vores journalistik skulle være styret af Venstres Peter Hansen, fordi han er bestyrelsesmedlem i Jysk Fynske Medier. Det er det rene vrøvl. Ingen i vores bestyrelse har indflydelse på vores journalistik. Vi er et uafhængigt medie, der arbejder i offentlighedens tjeneste. Med det store fokus Charles Ginnerskov selv har skabt om sin sag, er det i den forbindelse interessant, at det nu viser sig, at han har købt ejendommen langt billigere end den oprindelige pris på fem millioner kroner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce