Annonce
Aabenraa

Han skiftede dæk for forældre: Politiet mødte talstærkt op

Man frygtede en mand med et gevær i Felsted, men det viste sig at være en ung mand med en topnøgle, som havde skiftet dæk for sine forældre. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Det er dejligt, når nogen vil skifte ens dæk, men det kan også være en chokerende oplevelse. Det blev det for en yngre mand fra Felsted-området, der blev passet op af flere politipatruljer.
Annonce

Felsted: Kristi himmelfartsdag klokken 19.30 blev to eller flere politipatruljer – politiet fortæller aldrig hvor mange – sendt til Møllevej i Felsted sydøst for Aabenraa.

- Man fik en anmeldelse om, at der kørte en mand på en scooter med et gevær. Vi sendte flere patruljer ud til stedet, og vi traf en 34-årig mand fra lokalområdet på scooter. Det viste sig, at han havde en stor topnøgle, som stak op af hans taske og på afstand godt kunne ligne et gevær, siger Thomas Berg, vagthavende hos Syd- og Sønderjyllands Politi.

- Det var dog ikke mere farligt, end at han havde hjulpet sine forældre med at skifte dæk, og derfor var han i besiddelse af topnøglen, tilføjer Thomas Berg.

Og det var ikke første gang, ordensmagten var i Felsted den dag.

Det var dog ikke mere farligt, end at han havde hjulpet sine forældre med at skifte dæk, og derfor var han i besiddelse af topnøglen.

Thomas Berg, vagthavende hos Syd- og Sønderjyllands Politi

Annonce

Mark blev hans endeligt

Færdselspolitiet satte torsdag klokken 15.52 efter en motorcyklist på Møllevej i Felsted. Det varede dog ikke længe, da føreren væltede på en mark, som han var kørt ind på. Manden, en 34-årig fra Sønderborg, blev sigtet for at have kørt motorcyklen i frakendelsestiden. Narkometertesten viste, at han desuden formentlig var påvirket af cannabis. Derfor blev der udtaget en blodprøve. Manden er dog efter endt behandling på sygehuset løsladt af politiet.

I Rødekro, i den nordvestlige del af kommunen, var alkohol problemet. Klokken 20.30 standsede politiet to knallertkørere på Østermarksvej. De var begge påvirket af spiritus. Den fører var en 29-årig mand fra Agerskov, den anden fører var en 37-årig mand fra Videbæk.

Torsdag klokken 21.38 skete der efter en vigepligtsforseelse et færdselsuheld i Aabenraa, hvor Flensborgvej krydser Rugkobbel. Involveret var en 46-årig mand fra Aabenraa på motorcykel, der kom kørende ad Rugkobbel og skulle køre ud på Flensborgvej, hvor han overså sin vigepligt. Derfor skete der et en sammenstød med en personbil, hvis fører var en 35-årig mand fra Kolding. Der skete ingen personskade.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Regionalt

Næsthøjeste smittestigning nogensinde: De fleste kommuner rammes

Kolding

To elever mere i Alminde-Viuf er smittet med corona: Alle 9. klasser er sendt hjem

Annonce