Annonce
Varde

Hvidbjerg Strand Camping fylder 40 år

Der er sket en del, siden Mona og Thorkild Slaikjær købte en lille primitiv campingplads ude i det vilde vest i 1976.

VARDE: Det er 40 år siden, Mona og Thorkild Slaikjær købte en campingplads i Blåvand. Den var lille og primitiv, men i dag er den både femstjernet og prisbelønnet.

Hvidbjerg Strand Feriepark fylder 40 år, og det er anden generation, der driver det i dag. Nemlig søskendeparret Lene Slaikjær Grønlund og Steen Slaikjær , som overtog foretagendet fra deres forældre ved årtusindeskiftet. Det er dog i fællesskab, driften kører, forlyder det i en pressemeddelelse.

- Kombinationen af familiens samlede erfaringer og lyst til at afprøve nye ideer er en grundsten her på Hvidbjerg. De store beslutninger træffes omkring middagsbordet, og vi elsker at vores gæster udfordrer os med både store og små forslag til, hvordan vi kan gøre ferieoplevelserne endnu bedre, siger Lene Slaikjær Grønlund fra Hvidbjerg Strand Feriepark i presseteksten.

Opgraderet

Det er navnlig de seneste 15 år, forretningen er vækstet, og faciliteterne er i den grad opgraderet. Noget der tiltrækker rigtig mange gæster fra både nær og fjern. Ikke mindst wellness-faciliteterne trækker godt i folk - også dem fra lokalområdet.

Der er tilsyneladende ikke noget med at hvile på laurbærrene.

- Vi stopper forhåbentlig aldrig. De nye Fiskehuse, badebroen i Vesterhavet, den nye restaurant og det moderne indgangsparti til badelandet er eksempler på den retning vi bevæger os i. Vort fokus ligger i dag som dengang for 40 år siden på kvalitet, siger Steen Slaikjær via pressemeddelelsen.

Annonce
Et billede fra campingpladsens helt unge dage i 1970'erne.
Familien Slaikjær. Fra venstre er det Thilde, Thorkild, Karl-Emil, Steen, Mona, Vibe, Oscar og Lene Slaikjær.
Herlighederne set fra luften. Med badebro og hele moletjavsen.

Fødselsdagen

Hvidbjerg Strand Camping fejrer fødselsdagen med en hel weekends festligheder.


  • Fredag 3. juni mellem klokken 13.00 og 16.00 er der reception for venner, naboer, familie og forretningsforbindelser, og lørdag og søndag er der så 40 procents rabat til campinggæsterne og ikke mindst stor fest lørdag aften.
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Sørgelig sag fik det rette udfald

Sagen er helt igennem sørgelig. Men det kunne ikke være anderledes. Naturligvis måtte den danske stat ikke lade et lille barn gå til grunde i en lejr i Syrien, efter såvel barnets somalisk-danske mor som faren tilsyneladende er blevet dræbt. Derfor er den 11 måneder gamle dreng nu blevet hentet til Danmark, hvor han forhåbentlig får en god fremtid sammen med sine slægtninge. Både drengens mor og far har haft tilknytning til Islamisk Stat. Sagen er den bedst tænkelige illustration af det idioti, disse fanatikere er besat af. Deltagelse i terror er i sig selv utilgivelig. Men det er komplet ubegribeligt, at forældre også er parate til at ofre deres eget barn for en tåbelig sag. Netop dette er jo konsekvensen af at medbringe børn eller sætte dem i verden i det helvede, Islamisk Stat lykkeligvis kun for en kort periode kunne etablere i Mellemøsten. Vi skal i sådanne sager være humane, men med kraftige forbehold. For den danske stat er der uanset farven på de pågældendes pas ingen grund til at gøre sig synderlige anstrengelser for at hente andre IS-terrorister til landet. Det gælder også for de pågældendes børn, med mindre ganske særlige forhold gør sig gældende. Det var tilfældet for den lille dreng samt i en tidligere sag, hvor en hårdt kvæstet 13-årig dreng i juni blev evakueret fra en interneringslejr. Alternativet havde formentlig i begge tilfælde været børnenes død. Det må vi ikke medvirke til. Dansk Folkeparti lufter mistanken om, at det reelt ikke er muligt at kontrollere, hvorvidt den lille drengs forældre faktisk er afgået ved døden. I lyset af de kaotiske forhold i Syrien er denne skepsis begrundet. Men skulle for eksempel moren senere vise sig at være i live, bør det på ingen måde berettige hende til en fribillet retur til Danmark. Flere medier har bragt historier om tidligere IS-terrorister, der angiveligt bittert har fortrudt og nu vil retur til Danmark. Til dem er beskeden: Alle valg i livet har konsekvenser, og I er ikke velkomne.

Annonce