Annonce
Sønderborg

Ingen plads til tømmermænd hos Adis: Take away giver travlhed

Hos Sønderborg Catering, der blandt andet sælger dagens ret på hverdage, er det første gang, der sælges take away den 1. januar. Arkivfoto: Timo Battefeld
Hos Sønderborg Catering er det første gang, at der leveres mad ud af huset den 1. januar.

Sønderborg: Bestillinger på gourmet burgere er rullet ind i en lind strøm hos Sønderborg Catering den 1. januar.

Det er første gang, at de leverer mad ud af huset på årets første dag. Og travlheden er ikke kommet bag på indehaver Adis Velic, da han godt ved, at der er et godt marked for take away dagen efter nytårsaften.

- Vi har besluttet os for at holde vores bestillinger åbne længere end normalt, fordi mange først tager stilling til, hvad de skal have til aftensmad i løbet af dagen den 1. januar. Det er min erfaring, at det er de færreste, som planlægger det sammen med nytårsmenuen, siger han.

Annonce

Egne erfaringer

Adis Velic besluttede at åbne for bestillinger 1. januar ved at tage udgangspunkt i sine egne oplevelser med fastfood netop denne dag.

- Ofte er det blevet en ret trist oplevelse at hente en pizza eller burger, fordi den er nået at blive kold, inden jeg er kommet hjem. Samtidig kan det også være ret kaotisk at skulle ud at hente mad, fordi mange gør det. Derfor tænkte jeg, at når jeg selv synes, det er rart at kunne bestille hjemme fra sofaen, vil andre nok have det på samme måde, fortæller han.

Med den travlhed, som Adis Velic beskriver, tyder det på, at han havde ret. Derfor vil Sønderborg Catering også fremover leverer take away nytårsdag.

Stedets nytårsmenu har også været en succes. Den var udsolgt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sydjylland

Gode coronanyheder - smitten falder drastisk i flere pressede kommuner

Annonce