Annonce
Vejen

Journalist siger farvel: Hellere stoppe mens legen er god

Journalist Søren Dippel. Arkivfoto
Journalist på JydskeVestkysten Søren Dippel går på pension med udgangen af februar. Han startede på redaktionen i Vejen i 1990. Her er hans afskedshilsen til læserne.

Vejen Kommune: Det er sagt så mange gange før – man skal stoppe, mens legen er god. Sådan sagde jeg også til mig selv for godt et års tid siden. Der er ingen grund til at trække sagen i langdrag. Jeg er fyldt 68 år, så det må vel være på tide at overlade stolen til en anden.

Jeg blev i sin tid ansat som journalist på det daværende Folkebladet Sydjyllands redaktion i Vejen i 1990. Siden blev avisen solgt til JydskeVestkysten, og jeg flyttede til redaktionerne i Vamdrup og i Kolding og skrev til avisen om Lunderskov, der var en af landets mindste kommuner.

Siden har jeg haft min arbejdsplads på redaktionen i Vejen Kommune, hvor jeg har mødt og skrevet om et utal af spændende og inspirerende mennesker. Der er næsten ingen grænser for, hvor mange spændende oplevelser, man kan få som journalist på et dagblad som JydskeVestkysten med fokus på alt det nære og lokale.Der er næsten ingen grænser for, hvor mange spændende oplevelser, man kan få som journalist på et dagblad som JydskeVestkysten med fokus på alt det nære og lokale.Inden, jeg nåede at uddanne mig som journalist, troede jeg, at jeg måske skulle være noget ved musikken med eget band ”Pampas”og latinrock på repertoiret. Men på en måde føler jeg, at jeg måske alligevel som journalist har været noget ved musikken, som jeg i alle årene har fået lov at skrive vidt og bredt om i avisen.

Heldigvis spiller musikken også vidt og bredt i Vejen Kommune både med en aktiv musikskole og med en lige så aktiv Vejen Garden.

En af mine største musikalske oplevelser i Vejen har uden tvivl været, da Vejen Garden i 2019 var vært for danmarksmesterskaberne for bygarder og vandt koncertkonkurrencen i Troldesalen.

”Allerede fra gardens og alle de store blæseres første strofer stod det klart, at der ventede tilhørerne en koncertoplevelse langt ud over det sædvanlige. Seks minutter senere sad vi så alle med åben mund og tænkte: Hold da helt op, hvad var det lige, der skete der”, skrev jeg i avisen. Vejen Garden havde givet os en musikalsk pragtpræstation og havde spillet så imponerende flot, at jeg ikke bare som journalist, men også som tidligere musiker havde fået tårer i øjnene.

Vejen Garden havde givet os en musikalsk pragtpræstation. Arkivfoto: Søren Dippel

Sådan kunne jeg så måske også passende slutte mine betragtninger om min tid som journalist på JydskeVestkysten og ikke mindst på redaktionen i Vejen: Hold da helt op, hvad var det lige, der skete der?

Sydjylland

Det betyder de nye indrejseregler for grænsehandlen: Efter disse datoer kan du handle i Tyskland

Kolding For abonnenter

Ejer af fitnesscenter efter næsten fire måneders lukning: - Vi taber penge hver dag

Aabenraa

Tyskerne kan bare komme an: Gitte vil gi' mere gas efter 24 år i kiosk