Annonce
Sønderjyske Fodbold

Julius Eskesen har svært ved at tilpasse sig spillestilen, men SønderjyskE-træneren har lovet ham, at hans chance nok skal komme

Julius Eskesen vil få en ny chance for SønderjyskE, lover cheftræner Michael Boris. Om det bliver mod OB er mere usikkert. Arkivfoto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
Michael Boris ser en motiveret Julius Eskesen, der viser, at han vil tilbage i SønderjyskE-truppen. SønderjyskE-træneren har sine landsholdsfolk tilbage og glæder sig over, at holdet først skal spille mandag aften mod OB.

Fodbold: Da transfervinduet smækkede i, fik Julius Eskesen fingrene i klemme.

Den teknisk funderede midtbanespiller har haft det svært med klubbens nye system under cheftræner Michael Boris, men da august blev september, var Eskesen stadig SønderjyskE-spiller.

Til hjemmekampen mod Viborg var Eskesen helt udeladt af truppen, men han er ingenlunde frosset ud af sin tyske cheftræner.

Annonce

Det fortalte Michael Boris, da JydskeVestkysten i denne uge optog podcasten, Vi taler om SønderjyskE, i forbindelse med en træning.

- Han er motiveret. Hans situation er ikke let. Han kom ind i to-tre kampe og udførte et godt stykke arbejde. Men han er ikke startet inde, fordi vi taktisk ville gøre nogle andre ting, siger Michael Boris.

Sagens kerne er, at Boris kun kan finde plads til Eskesen på højrekanten, og hvis han vil spille der, kræver det en masse dybdeløb. Eskesen ser mere sig selv som central midtbanespiller, men her har han ikke udsigt til spilletid.

- Selvfølgelig er han ikke glad for situationen, men det, han har gjort, er, at han har trænet godt. Det kan jeg lide, og jeg har også sagt til ham, at hans chance kommer. Det er klart, at det er svært i en trup med 18 mand (til kampene, red.), men han vil få sin chance, forsikrer Michael Boris.

Da SønderjyskE trænede onsdag formiddag viste den krølhårede fynbo netop, at han ikke har tænkt sig at surmule over sin situation. Under det afsluttende løb, lagde han sig i front for feltet, og til slut trak han fra holdkammeraterne i en sådan grad, at hvis det havde været Tour de France, havde han kunnet iklæde sig den gule førertrøje efterfølgende.

Det blev bemærket af Michael Boris, der gik hen og gav den udmattede spiller et anerkendende dask på skulderen.

Landsholdsspillere er tilbage

Derfor kan Julius Eskesen være tilbage i kamptruppen, når SønderjyskE mandag aften spiller ude mod OB.

SønderjyskE har fået Duplexe Tchamba, Emil Holm, Lawrence Thomas og Isak Jensen tilbage fra landsholdsopgaver, og da de først var tilbage i træning fredag og lørdag, passede det SønderjyskE-træneren fint at skulle være rosinen i pølseenden på denne superligarunde.

- Det er godt for os, at vi ikke skulle spille fredag. Mandag er perfekt for os, siger Boris, der ikke vil tale om nøglekamp mod OB.

- Hver kamp er vigtig. Viborg-kampen var vigtig, og vi forsøgte også at vinde i Parken (mod FCK, ,red.). Du kan heller ikke sige, at vi ikke kan vinde mod Brøndby, så vi skal vinde mod OB. Efter kampen i Odense kommer Brøndby her, og det er også en vigtig kamp. Vores tilskuere gav os en virkelig god opbakning mod Viborg, og vi forsøger at forbedre os, og vi ser små fremskridt hver uge.

PODCAST OM SØNDERJYSKE

JydskeVestkysten producerer podcasten Vi taler om SønderjyskE, som du kan finde gratis på jv.dk samt i nyhedskiosken.

Værterne er sportsredaktør Jonas Brønd Nielsen og journalist Kim Mikkelsen.

Annonce
Sønderjyske Fodbold For abonnenter

SønderjyskE vandt i Kolding: Forkortet fornøjelse med enkelte lyspunkter og en anfører på en ny position

Danmark

Lørdagens coronatal: Yderligere 25.034 coronatilfælde - antallet af indlagte falder

Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg For abonnenter

Kræftsyge Tanja har skreget på hjælp til sin retarderede søn i årevis: 8-årige Victor slår sine klassekammerater og kan hverken alfabetet eller tegne en sol – alligevel sidder han i en helt normal skoleklasse

Sydjylland For abonnenter

Jeg skød en impala på min 14-års fødselsdag: Det kunne have været mig, der var endt som en sag hos kommunen

Aabenraa

Væltet borgmester har intet hastværk: Mulighederne er jo mange og eftervederlag sikrer økonomien

Billund

Medbragte knojern med kniv: Udlænding stoppet i lufthavnen

Dall: Derfor frygter de andre blå partier DF's næste formand

Erhverv For abonnenter

10.000 biler i døgnet er ikke til at stå for: Vil bygge tank, vaskehal og fastfoodrestaurant

Sønderjyske Fodbold For abonnenter

Anføreren vil have sammenhold: SønderjyskE-spillerne skal kigge mere på hinanden end på mobiltelefonerne

Kolding For abonnenter

Børnefamilie er flyttet fra Frederiksberg og tilbage til Signes barndomshjem på landet: Nu skal de bo med alle bedsteforældre som nærmeste naboer

Redaktørens stol: Så meget tid må en kommune simpelthen ikke have

Aabenraa For abonnenter

Sådan får byrådsmedlemmer tingene til at hænge sammen: Nedsat tid, hurtige ben og køb af ekstra medarbejdertimer

Haderslev For abonnenter

Tre dybt kriminelle brødre venter på at blive sendt ud af landet

Esbjerg

Flere skoleelever har behov for særlig hjælp: Forældre føler sig svigtet - og kritiserer kommunen for at glemme børnene

Annonce