Annonce
Esbjerg

Københavnsk barkonge på opkøb i Esbjergs natteliv

James Bond i Skolegade er sammen med to andre barer/diskotekter i Esbjergs natteliv blevet solgt til Danmarks største barkoncern, Rekom Group, med Adam Falbert i spidsen. Arkivfoto
Danmarks største barkoncern Rekom Group har overtaget tre barer/diskoteker i Esbjerg. Som et led i handlen får den esbjergensiske restauratør Kristian Prisfeldt er ny, vigtig rolle i Rekom Group.

Esbjerg: Den københavnske barkonge Adam Falbert har via Danmarks største barkoncern, Rekom Group, været på opkøb i Esbjergs natteliv.

Nye selskabsregistreringer fra Erhvervsstyrelsen viser, at Adam Falbert og Rekom Group har overtaget tre esbjergensiske barer og diskoteker i henholdsvis Skolegade og på Torvet i Esbjerg.

Der er tale om Pionerbar, Rustik og James Bond. Rustik er erhvervet af Tobias Elkjær Mikkelsen, Bo Sørensen, Morten Marinus Holm og Kristian Prisfeldt. James Bond og Pioner Bar drev sidstnævnte sammen med Morten Stig fra Vejle. I forhold til Pioner Bar har Adam Falbert og Rekom også overtaget barerne i Tønder og Varde.

I det hele taget er handlerne sket som et led i en større overtagelse af i alt 18 barer fra NOX Network, som er en forening af barer. Dermed er også de tidligere barejere og nøglepersoner samt ansatte på barerne fra NOX Network rykket med over i Rekom Group, som nu ejer i alt 118 barer med omkring 2500 ansatte i hele Norden.

Annonce

Så generelt tør jeg godt sige, at overtagelse kun vil være til det bedre, og at vi i fremtiden kan levere endnu sjovere byture.

Michael Schrøder, projektmanager, Rekom Group

Endnu sjovere byture

Michael Schrøder, tidligere direktør i NOX Network, har fået titel af projektmanager i Rekom Group, og han vurderer ikke, at gæsterne på de nyerhvervede Esbjergbarer kommer til at opleve ændringer – og hvis det sker, bliver det kun til det bedre, fastslår han.

- For nuværende er der fokus på at få integreret alle barer og diskoteker i Rekom Group, så umiddelbart kommer gæsterne ikke til at mærke noget, men det er klart, at vi fremadrettet har nogle større muskler qua det, at man er en del af en meget stor koncern. Så generelt tør jeg godt sige, at overtagelse kun vil være til det bedre, og at vi i fremtiden kan levere endnu sjovere byture, siger Michael Schrøder, der lige som de øvrige sælgere fra NOX Network er blevet medinvestor i Rekom Group.

Det samme gælder den i Esbjerg opvoksede - og i branchen erfarne, Kristian Prisfeldt. Hans fremtidige rolle bliver med titel af Regional Manager at holde styr på Rekom-koncernens aktiviteter i hele Syd- og Sønderjylland.

Vil udvide til Europa

I forbindelse med overtagelsen har Adam Falbert og udtalt til Berlingske, at de tidligere barejere fra NOX Network, er et betydeligt aktiv i Rekoms tidligere udmeldte ambitioner om at ruste koncernen til en vækstrejse ud over landets grænser.

- Ud over at det her opkøb er en god forretning, er det også en styrkelse af vores rekrutteringsbase, så vi kan finde de folk, der skal med på vores internationale vækstrejse, udtalte Adam Falbert til Berlingske.

Det er også denne vækstrejse med planer om åbninger overalt i Europa, der sidste år fik kapitalfonden Catacap til at smide et trecifret millionbeløb for at købe aktiemajoriteten i Rekom fra Adam Falbert.

Adam Falbert, der i øvrigt er søn af Ekstra Bladets tidligere chefredaktør Bent Falbert, åbnede sin første bar som 23-årig, og siden har han indtaget legendariske gå-i-byen gader som Jomfru Ane Gade i Aalborg og Vestergade i København med sine barer. Foruden barimperiet er han også bestyrelsesmedlem i fodboldklubben Brøndby IF.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kommentar For abonnenter

Teatertorden i byrådssalen

Det er ikke altid til at vide, hvad der sætter gang i debatten, når de 27 medlemmer af Vejen Byråd træder sammen. Sådan var det heller ikke på årets første møde i byrådet i tirsdags. Men det skulle vise sig at blive dagsordenens allerførste punkt; Klaus Kildemands anmodning om udtrædelse af byrådet. Det var som sådan ikke Kildemands exit på den lokalpolitiske scene, som satte gang i den verbale bulder og brag, tilhørerne blev vidner til. Allerede forud for byrådsmødet havde løsgængeren Anni Grimm i et læserbrev kritiseret, at formandsposten midt i perioden går fra en socialdemokrat til en anden. Hendes grænse for en ”forhånds-postfordeling” var overskredet, lød det i læserbrevet. Anni Grimm tog også ordet på byrådsmødet, hvor hun kaldte sagsforløbet fra socialdemokraterne for arrogant. Anni Grimm blev i den grad bakket op af Liberal Alliances Martin Boye. Han udtrykte sin bekymring over, at den socialdemokratiske gruppeformand Jørgen Thøgersen med et pennestrøg tilsidesatte Retssikkerhedslovens bestemmelser om, at Børn- og Ungeudvalget selv vælger deres formand. Det står naturligvis Anni Grimm og Martin Boye frit for, hvad de mener. Derom ingen tvivl. Det må være dog berettiget at kaste erindringen tilbage til valgaftenen den 21. november 2017. Lige omkring midnatstide kommer repræsentanter for Venstre, Socialdemokratiet, Det konservative Folkeparti og Dansk Folkeparti ud for at fortælle, at en bred konstitueringsaftale er på plads. Den fremmødte presse får at vide, hvordan eksempelvis formandsposterne i fagudvalgene fordeles. Socialdemokratiet får i denne forbindelse tildelt formandsposterne i tre udvalg – heriblandt Børn- og Ungeudvalget. Konstitueringsaftalen var Anni Grimm på den sene valgaften selv med til at præsentere som medunderskriver. Aftalen tiltræder Martin Boye også umiddelbart inden Vejen Byråds konstituering i december 2017. Mod slutningen af 2018 bekendtgør Martin Boye dog, at han ikke længere er en del af aftalen. Det er en anden historie. Børn- og Ungeudvalget adskiller sig fra de andre stående udvalg ved, at her sidder også to børnesagkyndige samt en dommer. Anni Grimm mente på byrådsmødet i tirsdags, at Børn- og Ungeudvalget derfor ikke kan sammenlignes med de øvrige stående udvalg, hvor der udelukkende er politisk repræsentation. Det kan godt være, at Retssikkerhedsloven foreskriver, at Børn- og Ungeudvalget selv vælger sin formand. Men det gør de øvrige stående udvalg også. Også borgmesteren vælges formelt af byrådet. Realpolitisk er formandsposterne dog fordelt, når konstitueringsaftalen er underskrevet. Anni Grimm har engang her i avisen leveret et ganske enestående citat, hvor hun slog fast: - Det har simpelthen været nødvendigt at få trådt i klaveret. Citat slut. Her i denne sag virker det som om, at der blev trådt lige hårdt nok. Det tangerer teatertorden. GOD SØNDAG

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];