Annonce
Tønder

Kalb lander sit bedste resultat

Det kører økonomisk godt for Kalb i Løgumkloster. Kalb fik sidste år et overskud efter skat på 361.000 kroner. Pr-foto: Kalb
Kommunikationsbureauet Kalb har netop aflagt regnskabet for 2019. Resultatet blev det bedste i firmaets historie.
Annonce

LØGUMKLOSTER: I 2019 kunne ejerne af kommunikationsbureauet Kalb i Løgumkloster, Kirsten von Wildenradt og Marianne Kalb, notere sig, at omsætningen steg med cirka 20 procent. Dermed fortsætter duoen den positive udvikling fra 2018.

Bruttofortjenesten i 2019 var på 4,3 millioner kroner mod 3,3 millioner kroner i 2018. Årets resultat efter skat steg ligeledes fra 85.500 kroner i 2018 til sidste års 361.000 kroner.

- Gennem de seneste to-tre år har vi oplevet en god, stabil udvikling med god kundetilgang, og det er vi selvfølgelig jublende lykkelige over. Især fordi det også betyder, at vores muligheder for at udvikle virksomheden gennem nye og flere medarbejdere også styrkes, og lokalt skaber det jo arbejdspladser, siger Marianne Kalb i en pressemeddelelse.

I 2019 blev der ansat tre nye medarbejdere i Kalb.

Annonce

Udvider mod øst

Kommunikationsbureauet, der har gjort det til sit speciale at rådgive både private og offentlige virksomheder i strategisk kommunikation, oplever, at den aktuelle situation både udfordrer og udvikler:

- Vi plejer at sige, at vores faglige styrker kredser om koncepter, kaos og kriser. Og især vores mangeårige erfaring med krisekommunikation kommer både os og vores kunder til gavn lige nu, siger Kirsten von Wildenradt med henvisning til den aktuelle corona-krise.


Vi plejer at sige, at vores faglige styrker kredser om koncepter, kaos og kriser.

Kirsten von Wildenradt, Kalb


Kalb-duoen forventer ikke et prangende resultat i 2020, men har sat alle sejl i søen, for at 2021 igen bliver et år, hvor den økonomiske udvikling er sat på skinner.

Kalb har for nylig offentliggjort, at firmaet åbner en afdeling i Sønderborg til august.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund

Bowling i Billund Kommune

Danmark

Messerschmidt bliver forfremmet: Afløser Espersen som næstformand i DF

Annonce