Annonce
Erhverv

Kendt revisionsfirma flytter ind i stor erhvervspark ved Esbjerg Lufthavn

Rådgivnings- og revisionsvirksomheden BDO’s lokale afdelinger i Esbjerg og Varde slår deres kontorer sammen og danner nyt fællesskab i Esbjerg Business Park Airport. Når sammenlægningen træder i kraft i oktober, vil der være over 30 medarbejdere tilknyttet det nye kontor ved Esbjerg Lufthavn.
Rådgivnings- og revisionsvirksomheden BDO’s lokale afdelinger i Esbjerg og Varde slår deres kontorer sammen og danner nyt fællesskab i Esbjerg Business Park Airport. Samtidig har BDO ansat en ny lokal skattepartner, Anders Bentzen.

Esbjerg/Varde: Rådgivnings- og revisionsvirksomheden BDO’s lokale afdelinger i Esbjerg og Varde slår deres kontorer sammen og samler sig i Esbjerg Business Park Airport et stenkast fra motorvejen og Esbjerg Lufthavn.

Det oplyser Dorte Larsen, Senior Partner og statsautoriseret revisor hos BDO i Esbjerg og Varde i en pressemeddelelse, hvor hun fremfører, at baggrunden er en målsætning om at skabe et endnu stærkere lokalt og fagligt fællesskab, så kunderne får adgang til den bedst mulige lokale rådgivning.

- Derudover skal sammenlægningen også bidrage til en højere trivsel og arbejdsglæde i medarbejderstaben. Det sker blandt andet ved at hæve det i forvejen høje faglige niveau, så medarbejderne bliver ved med at udvikle sig. Samtidig giver sammenlægningen os på én og samme tid nye lækre lokaler og en besparelse på lokaleomkostningerne, som vi i stedet har brugt på at forkæle vores medarbejdere med en kantineordning. Det skal bidrage til en endnu større trivsel og arbejdsglæde, end vi har i forvejen. Det tror vi også på, kunderne kan mærke. Det er da win-win, udtaler hun i meddelelsen.

Annonce


Vi er stolte af, at en virksomhed som BDO også kan se potentialet i at flytte ind i vores lokaler, som er indrettet præcist med det formål, som BDO ønsker at fremme.

Brian Elsted Hansen, adm. direktør, Esbjerg Business Park Airport


BDO i Esbjerg holder i dag til på Bavnehøjvej, mens kollegerne i Varde er lokaliseret på Markedspladsen.

Ansætter skattepartner

Som et led i sammenlægningen har BDO ansat en ny lokal skattepartner, Anders Bentzen. Han er et kendt ansigt i byen og kommer med mere end 17 års erfaring fra revisionsbranchen hos konkurrenten Deloitte. Anders Bentzen skal bidrage til en endnu stærkere lokal forankring af BDO’s skatteafdeling i tæt samarbejde med virksomhedens øvrige skatte-, moms- og toldkonsulenter.

Tilslutningen glæder Dorte Larsen:

- Med Anders ombord har vi altid direkte adgang til skatteekspertise. Det betyder, at vi for fremtiden kan yde endnu tættere og bedre rådgivning til vores kunder. Ved at lægge kontorerne i Varde og Esbjerg sammen får vi således det bedste af begge verdener. Vi skaber en større synergi og et endnu stærkere fagligt miljø for medarbejderne i Varde og Esbjerg. Både de nuværende og de kommende. Derudover får vores kunder endnu flere faglige kræfter at trække på, siger hun og fremhæver ligeledes det nye kontors ideelle placering og parkeringsmuligheder for kunderne.

- Med vores nye kontorer i Esbjerg Business Park, vil vi for fremtiden være tilgængelige for vores kunder, uanset om de transporterer sig i bil, på cykel, i bus eller med fly for den sags skyld, selvom det nok er de færreste, der benytter den mulighed.

Annonce

30 ansatte tilknyttet

Administrerende direktør i Esbjerg Business Park Airport, Brian Elsted Hansen, er også glad for at kunne byde BDO velkommen:

- Vi er stolte af, at en virksomhed som BDO også kan se potentialet i at flytte ind i vores lokaler, som er indrettet præcist med det formål, som BDO ønsker at fremme. Nemlig medarbejdertrivsel og et stærkt fagligt miljø på samme tid. Med et revisionsfirma får vi endnu mere bredde rent branchemæssigt og forstærker værdien af den netværksgruppe, som vi etablerer for alle husets lejere umiddelbart efter sommerferien. Så vi glæder os til at få dem i huset.

Når sammenlægningen træder i kraft i oktober, vil der være over 30 medarbejdere tilknyttet BDO’s nye kontor ved lufthavnen, heraf de fem partnere Per Christensen, Flemming Bro Lund, Anders Noe, Anders Bentzen og Dorte Larsen. Kontoret i Esbjerg er en del af den landsdækkende BDO-organisation, der tæller mere end 1.300 medarbejdere på landsplan.

Annonce
Erhverv For abonnenter

Ny lov: Din kat skal mærkes, hvis du gerne vil se den igen

Danmark

Onsdagens coronatal: 223 testet positiv det seneste døgn

Sydjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Annonce
Annonce
Annonce
Kolding

Efter halvandet års forsinkelse: Nu fortsætter sag mod bisidder, der kaldte jobcenter-ansatte åndsboller og løgnere på YouTube

Varde For abonnenter

Omstridt praksis stopper øjeblikkeligt: Slut med private varekøb på fællesantennens regning

Vejen For abonnenter

Emma fra 9. klasse holdt årets tale: - Skolen har lært mig, at jeg hverken vil være prinsesse eller astronaut

Speedway For abonnenter

Ingen tvivl overhovedet: Ét finalehold var bare meget bedre end alle de andre

Sydjylland For abonnenter

Nu er leder fratrådt: Psykisk syg patient deltog i jobsamtaler i strid med reglerne

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Erhverv For abonnenter

Konkurrencen vokser dag for dag: Firmaerne på Esbjerg Havn tror på vækst

Sydjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Haderslev

Landsby skaber sin egen verdenspremiere: - Vi er blevet blæst bagover af opbakningen

EM LIV

Malte fra Nørrebro blev hele Danmarks student, da han kastede sin hue på banen og fik Delaneys trøje efter dansk-russisk EM-skæbnekamp

Aabenraa

Bar hud på vej: Nu kommer høring om byggeri på stranden

Billund For abonnenter

Lise siger nej tak til misbrugere på plejehjemmet: Er det ikke billigere at leje værelser i Grindsted?

Esbjerg

Efter kommunalt administrativt bøvl: Endelig kunne Endrup indvie ny storkerede med både storke, bål og babyer

Annonce