Annonce
Sønderborg

Kendt sønderjysk hotel får nye forpagtere

Hotel Baltic i Høruphav har fået nye forpagtere. Arkivfoto: Timo Battefeld
Silje Brenna og Jonas Mikkelsen har besluttet at overdrage forpagtningen af Hotel Baltic på Sydals til nye kræfter.
Annonce

Høruphav: Makkerparret Silje Brenna og Jonas Mikkelsen er stoppet som forpagtere af Hotel Baltic, der i øjeblikket er lukket på grund af coronaen.

- Efter et meget anderledes men alligevel fantastisk år har vi besluttet at overdrage forpagtningen af Hotel Baltic til nye kræfter, lyder det parret, som har været forpagtere af det kendte spisested og hotel i godt tre år.

- Vi har sat stor pris på vores tid i Høruphav og har nydt hvert et øjeblik, vi har været her. Men et ønske om at fokusere på udvidelser omkring vores eksisterende forretninger på Sjælland har ledt til det svære valg at sige farvel til Hotel Baltic og Høruphav.

Parret forpagter i forvejen Rønnede Kro ved Fakse og Hotel Frederiksminde i Præstø, der år tilbage fik en af de eftertragtede stjerner i Michelin-guiden.

Silje Brenna og i baggrunden Jonas Mikkelsen (t.v.) blev i 2017 nye forpagtere af Hotel Baltic. Arkivfoto: Søren Gylling

Gennem de seneste tre år har Hotel Baltic opnået rigtigt gode anmeldelser fra både gæster, journalister og booking-platforme.

Annonce

Lokalt par tager over

Det nye forpagterpar er Birgit Kilde og Søren Sejersen fra Sønderborg, som har mange års erfaring fra branchen, kender området og lokalmiljøet godt.

De bestyrede og forpagtede fra oktober 2004 til fornyeligt vandrehjemmet Danhostel Sønderborg City på Kærvej, hvor de stoppede for at søge nye udfordringer.


Et ønske om at fokusere på udvidelser omkring vores eksisterende forretninger på Sjælland har ledt til det svære valg at sige farvel til Hotel Baltic og Høruphav.

Silje Brenna og Jonas Mikkelsen


De nye forpagtere vil få overdraget alle reservationer, bookinger, aftaler og gavekort.

Alle gæster med eksisterende aftaler vil blive kontaktet de nærmeste dage for afklaring af de praktiske spørgsmål, der måtte være i forbindelse med overdragelsen af forpagtningen.

Indtil andet er aftalt, gælder alle bookinger og reservationer. Gavekort vil fortsat være gyldige, og kan til enhver tid indløses efter gældende betingelser, lyder det fra de tidligere forpagtere.

Annonce

Rigmand ejer hotellet

Hotel Baltic blev bygget i 1875. I begyndelsen af 1990'erne blev hotellet købt af direktør Hans Michael Jebsens ejendomsselskab.

Udenlandsdanskeren med de sønderjysk rødder er kendt for at købe historiske og forfaldne ejendomme og istandsætte dem, så de igen bliver fyldt med liv.

Mange af stederne er i dag hoteller og restauranter. Igennem sit ejendomsselskab Stenbjerg Ejendomme A/S ejer han flere end 100 ejendomme over hele landet.

Blandt dem Restaurant Knapp, Kalvø Badehotel, Restaurant Damende og Årøsund Badehotel, Schackenborg Slotskro, Ballebro Færgekro og Dyvig Badehotel på Nordals.

Hotel Baltic var i 2017 igennem en større renovering betalt af ejeren Hans Michael Jebsen. Arkivfoto: Søren Gylling

I januar 2016 lukkede Hotel Baltic efter konkursbegæring, men genåbnede 1. oktober 2017 i nyistandsatte rammer med forpagterparret Silje Brenna og Jonas Mikkelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg

Vejen til en normal hverdag: Her får du de to stik mod covid-19

Danmark

Overlæge: Jeg har aldrig set en så langvarigt kritisk syg patient på intensiv som Flemming

Annonce