Annonce
Vejen

KK: Tre gange så mange på halvandet år

Lars Wagner og Esben Kjær har gennem halvandet år været fælles om KK Partner i Brørup, og i den periode er teamet vokset fra 15 til 45 medarbejdere. Foto: Steen Rasmussen
Radio/tv, computer og elektrikerfirmaet KK Partner i Brørup bare vokser og vokser.
Annonce

BRØRUP: Det går bare rasende hurtigt i KK Partner i Brørup. For halvandet år siden blev Lars Wagner partner med den daværende eneejer Esben Kjær, og sortimentet af radio/tv og computere/it blev udvidet med en el-afdeling.

Dengang var der omkring 15 medarbejdere. For et halvt år siden var tallet fordoblet, heraf 12 elektrikere, og i dag er det samlede antal tredoblet til nu 45 på lønningslisten.

Det går kort sagt forrygende.

- Ja, vi oplever stor vækst bl.a. i el-afdelingen, selv om det har været svært at få budskabet ud, at vi nu også har elektrikere i huset. Langt de fleste folk forbinder os med radio/tv og antenne og den slags, og sådan vil det nok være i en lang fremtid, men der er altså også nogle, som har fundet ud af, at vi også kan montere en stikkontakt, fortæller Lars Wagner.

Radio/tv-afdelingen har eksisteret i 80-90 år. Det blev dengang stiftet af Frederik Schrøder i Holsted St. - siden videreført af Bent Schrøder, som solgte afdelingen til sin mangeårige afdelingsleder Karsten Kjær, som siden solgte til sin søn Esben Kjær, som siden solgte halvparten til sin kompagnon Lars Wagner.

Annonce

Lille og vågen

Et andet vækst-område er serviceringen af antenneforeninger landet over.

- Jeg tror, mange foreninger vælger os, fordi vi er fuldstændig uafhængige og meget fleksible. Vi finder en løsning, hvor nogle af de store udbydere måske kun har én vare at vælge mellem, og som man så kan tage eller lade være. Og det er der så flere og flere, som gør - lader være - og så vælger de os som leverandør.

KK Partner overtog i sommer serviceringen af tv-signalerne på Christiansborg inklusive regeringen, ministrene, folketinget, alle partierne, embedsmændene, administrationen og alle tv-stationerne og avisernes kontorer. Desuden de cirka 100 lejligheder "ude i byen," som Folketinget stiller til rådighed for de politikere, der bor på Grønland, Færøerne, Bornholm, Fyn og i Jylland.

Den nye opgave faldt stort set sammen med valget og regeringsskiftet, som medførte en lang række opgaver med at opstille nye fladskærme.

Og med over 750 kontorer og mødelokaler, som alle er udstyret med tv-signal plus ministerierne rundt om i hovedstaden og politikernes lejligheder, hvor der også er tv, så er der fast arbejde for KK i mange år.

Firmaets vagtplan i ferier og på fridage er blevet mere omfattende. Ifølge kontrakter skal nedbrud i tv-signal på Christiansborg udbedres samme dag. Så er der bare afgang fra Brørup, hvis medarbejderen i København ikke er hjemme, siger Esben Kjær.

- Vi rykker, når der er brug for os - uanset om det er fru Jensen eller folketingets formand, som er i røret.

Showroomet hos KK i Brørup. Foto: Steen Rasmussen
Lars Wagner og Esben Kjær har gennem halvandet år været fælles om KK Partner i Brørup, og i den periode er teamet vokset fra 15 til 45 medarbejdere. Foto: Steen Rasmussen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce