Annonce
Erhverv

Efter rekordår: Klatreparker er blevet solgt

Søren Madsen og kone Betina Madsen har solgt Funky Monkey Parkerne i Odense og Kolding. - Når jeg nu sælger, så viser det sig at være en god investering, selvom regnskaberne jo ikke har været prangende, siger Søren Madsen. Arkivfoto: Steffen Nielsen
Klatreparkerne i Odense og Kolding stod over for en gennemgribende renovering, men i stedet er parkerne nu solgt, fortæller direktør Søren Madsen, der fortæller, at 2020 var det bedste år nogensinde.
Annonce

Kolding: Trætoppene i Funky Monkey Park var fyldt med gæster i løbet af 2020. For mens restriktioner lagde en dæmper på mange ting i løbet af 2020, så var der mange, der valgte at svinge en tur forbi klatreparkerne i Odense og Kolding.

Så trods et rekordår – målt i gæster og overskud - er parken nu solgt videre, fortæller direktør Søren Madsen, der står bag parkerne sammen sin kone Betina Madsen.

- Vi kommer lige ud af et rekordår. Corona har ramt positivt, hvis man kan sige det sådan. Parkerne tjente virkelig mange penge sidste år. Så vi sælger parkerne videre, mens de er i en god gænge, siger Søren Madsen, der er direktør og stifter af selskabet bag Funky Monkey Park.

Tilbage i 2005 byggede ægteparret Søren Madsen og Betina Madsen den første lille bane i Kolding. I 2011 opførte de klatreparken i Odense, og i 2013 åbnede parken i Hylkedalen i Kolding, der dækker et areal på 12 fodboldbaner.

- Baggrunden for salget er, at vi nærmer os et tidspunkt, hvor man skal i gang med en større renovering af parkerne efter cirka ti år. I den sammenhæng havde jeg kontakt til flere leverandører, og det var her, vi kom i kontakt med køberen. Og det gav egentlig god mening at sælge. Vi stod overfor at køre en runde mere eller sælge, siger Søren Madsen.

Annonce

Meget højere omsætning

Aktiemajoriteten i Funky Monkey Park er solgt til et selskab, der står bag GoMonkey, der driver to klatreparker på Sjælland og selv bygger og vedligeholder klatreparker.

- Det er nogle folk, jeg har kendt i mange år. Det er lidt som at give et barn videre, og jeg er ikke i tvivl om, at de vil tage sig godt af parken, siger Søren Madsen.

2020-regnskabet, der ikke er offentliggjort, bliver det bedste regnskab i selskabets historie. De seneste tre år har der været meget beskedne overskud, og tidligere har driften givet underskud.


Vi kommer lige ud af et rekordår. Corona har ramt positivt, hvis man kan sige det sådan. Parkerne tjente virkelig mange penge sidste år.

Søren Madsen, direktør i Funky Monkey Park.


- Når jeg nu sælger, så viser det sig at være en god investering, selvom regnskaberne jo ikke har været prangende. Men det hænger sammen med, at når du driver klatreparker, så er det den sidst tjente krone, du tjener forholdsvis meget på. Det viste vi sidste år, hvor utrolig meget af den meget højere omsætning røg ned på bundlinjen, siger Søren Madsen.

Ud over at stå bag Funky Monkey Park, står han også bag World of Adventures, der arbejder med teambuilding og events, en paintballbane på Hylkedalvej og Gammelrøj Herregård, der udlejes til selskaber.

- Et eller andet sted var det nok fint at reducere lidt i antallet af selskaber, siger Søren Madsen.

- Når jeg nu sælger, så viser det sig at være en god investering, selvom regnskaberne jo ikke har været prangende, siger Søren Madsen.
Foto: Henrik Kastenskov
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg

Udvalg vrager planer for 180 meter høje møller i Tjæreborg Enge: Byråd skal dog træffe den endelige beslutning

Annonce