Annonce
Vejen

Klaus Kildemand stopper i byrådet

Klaus Kildemand fra Socialdemokratiet har bedt om lov til at udtræde af byrådet i Vejen Kommune. Arkivfoto
Klaus Kildemand, der sidder i byrådet i Vejen Kommune for Socialdemokratiet, har bedt om at få lov til at forlade byrådet pr. 19. januar.
Annonce

Vejen Kommune: Byrådsmedlem Klaus Kildemand, Socialdemokratiet, har bedt om lov til at stoppe som medlem af byrådet. Begrundelsen er arbejdsforhold og ønske om at gennemføre videreuddannelse på masterniveau.

- Idet jeg i 2020-2022 gennemfører videreuddannelse på masterniveau, samtidig med at jeg har udsigt til flere arbejdsmæssige rejser end sædvanligt i det førstkommende år, ser jeg det ikke foreneligt med mit virke i byrådet. Jeg vil derfor bede om byrådets godkendelse deraf, skriver Klaus Kildemand i en mail til kommunaldirektør Ole Slot og borgmester Egon Fræhr.

Førstesuppleant for Socialdemokratiet er Tina Gottschalk, men hun har tilkendegivet, at hun på grund af barsel for nuværende ikke har mulighed for at indtræde i byrådet. Hun melder sig dog klar til at blive medlem af byrådet, når hendes barsel slutter til sommer. Andensuppleant for Socialdemokratiet er Kjeld Thorsen. Han afløser derfor Klaus Kildemand i byrådet og overtager de poster, som Klaus Kildemand har haft, dog minus formandsposten for børn- og ungeudvalget, som Elin Winther skal overtage.

Det drejer sig om Udvalget for skoler og børn, repræsentantskabet for UdviklingVejen, Ungdomsskolebestyrelsen, Vejen Business College samt som kontaktperson for skolebestyrelsen ved Grønvangskolen, Østerbyskolen og i Område 2 (Syd), ligesom han indtræder som stedfortræder for Elin Winther (A) i Børn- og Ungeudvalget. Børn- og ungeudvalget konstitueres på førstkommende udvalgsmøde.

Det er byrådet, der på sit møde på tirsdag den 14. januar skal godkende Klaus Kildemands anmodning om at stoppe i byrådet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Livsstil

Med håb om en Ny Begyndelse

Sydjylland For abonnenter

Trods fortsat øde afgangshaller: Billund Lufthavn forventer fordobling af flytrafikken i 2021

Annonce