Annonce
Ringkøbing-Skjern

Kloge hoveder kommer til undsætning: Konsulenthus tilbyder virksomheder gratis corona-bistand

Lasse Wiuff Korsholm og Mads Bjørnsbæk Larsen, mændene bag NGIN, tilbyder nu gratis coronabistand. Pressefoto.
Konsulenthuset NGIN, der har vestjyske rødder, tilbyder nu deres junior-konsulenters arbejdskraft kvit og frit til virksomheder, der aktivt tager del i bekæmpelsen af corona-virusssen.
Annonce

RINGKØBING-SKJERN/AARHUS: Har du en produktionsvirksomhed, som du godt kunne tænke dig at omstille til produktion af corona-værnemidler?

Så har det århusianske konsulentfirma NGIN et godt tilbud til dig.

NGIN, der har delvis vestjyske rødder, idet medstifter og direktør Lasse Wiuff Korsholm er fra Skjern, og 40 procent af virksomheden er ejet af Hydra-Grene, tilbyder nu deres juniorkonsulenters arbejdskraft kvit og frit til virksomheder, der aktivt tager del i bekæmpelsen af corona-virussens hærgen.

NGIN lever af at sætte danske talentfulde ingeniørstuderende og dimittender i kontakt med danske virksomheder, og der sidder masser af kloge hoveder rundt om på universiteterne, der vil kunne hjælpe virksomhederne, fastslår han.

- Vi ved, at virksomhederne arbejder på højtryk for at udvikle nye produkter, der skal kunne implementeres i deres produktion med det samme. Vi kan hjælpe netop de virksomheder med både udvikling af værnemidler og omlægning af produktionslinjer, siger Lasse Wiuff Korsholm.

Annonce

Mangel på midler

Sundhedsektoren i både Danmark og udlandet oplever i øjeblikket mangel på værnemidler, ansigtsmasker og visirer. Derfor omstiller flere danske virksomheder nu dele af deres produktion for at imødekomme omstillingen.

Lasse Wiuff Korsholm peger på, at NGIN ikke har nogen produktion, der kan omstilles.

- Men vi tilbyder blandt andet rådgivning inden for produktionsteknologi og maskinteknologi, og nu "omstiller" vi serviceydelserne for at hjælpe andre virksomheder i mål med deres nye tiltag, siger han.

- Flere af vores branchekolleger yder et kæmpe samfundsbidrag under corona-krisen, der har udviklet sig hurtigere, end de fleste kunne forestille sig. Vi har derfor besluttet gratis at tilbyde vores junior-konsulenters hjælp til de virksomheder, der aktivt tager del i bekæmpelsen af coronavirussen, for eksempel ved at omlægge deres produktioner, siger Lasse Wiuff Korsholm.

- Vi har alle en forpligtelse til at hjælpe hinanden til at komme igennem denne krise; vi må byde ind med det, vi har - og vi har altså nogle kloge hoveder på universiteterne, som vi kan tilbyde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Coronavirus

Live:  Falck lukker sine lyntestcentre fra februar

Annonce