Annonce
Mad og drikke

Kokkens råd: Sådan passer du på din kniv - og fingrene

Det er en god idé, at skæreretningen er væk fra én selv, når man for eksempel renser en mørbrad. Foto: Sugi Thiru
Annonce

1) Du må for alt i verden ikke komme din dyrt købte kokkekniv i opvaskemaskinen. Kniven bliver ikke kun sløv, opvaskemaskinen er også alt for hård ved skæftet, som ofte er lavet af træ og derfor får misfarvninger og kan revne af en tur i opvaskemaskinen.

2) Brug kun kniven til mad. Det kan være fristende at åbne emballagen med den kokkenkniv, du står med i hånden, men du risikerer at gøre den sløv, og i værste fald kan kniven tage skade.

3) Opbevar din kniv på en måde, så du beskytter bladet. Ikke noget med at lade den rode rundt nede i en skuffe. En magnet på væggen er en mulighed eller endnu bedre, kan du opbevare den i den æske, du har fået med til kniven.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Alarm 112

Peter Madsens flugtforsøg: Truede med bombeattrap og hoppede ind i hvid varevogn

Varde

Så er det nu: Syv dage til Rema åbner

Indland

Fængselsansattes formand venter Madsen flyttet til nyt fængsel: Enner Mark og Nyborg er i spil

Annonce