Annonce
Esbjerg

Kommunaldirektør takker af

Vibeke Kinch var den første kvindelige kommunaldirektør på Fanø. Byrådet skal på mandag i gang med at behandle ansættelsen af en ny kommunaldirektør. Arkivfoto: Joan Karlsen
Den 1. oktober 2014 tiltrådte Vibeke Kinch stillingen som kommunaldirektør i Fanø Kommune. Seks år senere har hun valgt ikke at forlænge sin stilling.
Annonce

Fanø Kommune: Efter seks år med dirigentstokken har Fanøs kommunaldirektør, Vibeke Kinch, valgt at træde af posten. Den 63-årige kvinde har valgt ikke at forny sin kontrakt, der løber til den 1. oktober.

- Det har hele tiden været min plan, at jeg ville holde, når kontrakten udløb. Jeg kunne godt forlænge kontrakten, men jeg har hele tiden vidst, at jeg ikke ville blive ved så længe, siger Vibeke Kinch

Vibeke Kinch, der, før hun kom til Fanø, arbejdede i Fredericia Kommune som Børne- og Kulturdirektør, har derfor forlængst indfundet sig med at må sige farvel.

- Når jeg er færdig skal jeg bare holde fri og nyde livet. De sidste 30 år har jeg arbejdet på fuld knald, så jeg har ikke haft så meget tid til at dyrke mine fritidsinteresser, siger Vibeke Kinch og uddyber:

- Men det er altså først til den 1. oktober, at jeg træder af. Indtil da er der stadig fuld fart, så det er slet ikke fordi, at jeg er begyndt at drosle ned.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Trekantområdet

4. klasse-elever og lærere sendt hjem fra Kirstinebjergskolen - en smittet elev sendte klassen hjem

Annonce