Annonce
Erhverv

Kontorhotel udvider med 1.800 kvadratmeter: Her deles vi om de dyre ting

TradeCity Kolding udvides med en selvstændig bygning på 1.800 kvadratmeter, som bliver den fjerde bygning i rækken. Samlet får TradeCity Kolding kapacitet til at betjene op mod 500 medarbejdere og gæster fordelt på 15 lejemål. Foto: Google Street View
Efterspørgslen på lejemål i kontorhotellet TradeCity Kolding får nu ejerne til at udvide med en fjerde bygning.

Kolding: Kontorhotellet TradeCity Kolding vokser til 8.600 kvadratmeter, når fjerde bygning står færdig inden sommeren 2022.

- Her deles vi om de dyre ting. Vi har en fælles personalerestaurant, møde- og konferencecenter. Hvis du er en virksomhed på 5, 10 eller 30 ansatte, så er det svært at etablere, og vi kan konstatere, der er en god efterspørgsel på vores lejemål, siger direktør Jens Henrik Lund, der ejer kontorhotellet på Kokholm tæt ved motorvejen sammen med Flemming Wulff.

- Vi har nogle stordriftsfordele, og så slipper lejerne for en masse administrativt. Du har stor fleksibilitet og en billigere husleje. I stedet kan virksomhederne koncentrere sig om det, som de er bedst til, siger Jens Henrik Lund.


Vi kan godt se, at der sker ændring på mødemarkedet og kontormarkedet. Men vi tror på, at vi får coronaen under kontrol, og så får folk behov for at mødes fysisk igen.

Jens Henrik Lund, direktør og ejer i TradeCity Kolding


Udvidelsen kommer efter, at Tradecity Kolding har indgået en lejekontrakt med én virksomhed, der snupper et større lejemål, og flere mindre lejere.

- Vi kan bare konstatere, at Kolding ligger rigtig godt. Du kan hurtigt nå Esbjerg, ned til grænsen, op til Aarhus og Storebæltsbroen. Vi har lejere med adresser i hele landet, men når de mødes, så er det tit i Kolding, fordi der er lige langt fra alle steder i landet, siger Jens Henrik Lund.

Annonce

Mere tilpasningsparat

Corona-krisen har sat sit tydelige præg på hverdagen i kontorhotellet, hvor der er markant færre på arbejde, men direktøren tror fortsat, at der vil være behov for fysiske møder.

- Vi kan godt se, at der sker ændring på mødemarkedet og kontormarkedet. Men vi tror på, at vi får coronaen under kontrol, og så får folk behov for at mødes fysisk igen, siger Jens Henrik Lund og fortsætter:

- Mange af de virksomheder, som jeg er i kontakt med, de er nede på "halv kraft" forstået på den måde, at der er mange, der er hjemme eller ude ved kunderne. Men der er stadigvæk brug for mødelokaler, når vi får corona under kontrol, og pointen er, at du ikke er så sårbar, når du deles om udgifterne med de andre lejere. Det er nemmere at være tilpasningsparat i de her rammer, siger Jens Henrik Lund.

Den nye bygning på Kokholm etableres i forlængelse af den eksisterende bygning over mod den gamle Metro-bygning.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce