Annonce
Haderslev

Ledon ansætter ny administrerende direktør

Hans Erik Hansen overtager jobbet som administrerende direktør i Ledon. PR foto
Hans Erik Hansen overtager jobbet som administrerende direktør fra Tom Donbæk, der fremover besætter posten som forretningsudvikler.
Annonce

Gram: Legetøjsvirksomheden Ledon med hovedsæde i Gram - og salg, marketing og produktudvikling i Kolding - har ansat Hans Erik Hansen som administrerende direktør. Han har en baggrund med internationalt salg og marketing og har desuden siddet i Ledons bestyrelse i tre år.

Hans Erik Hansen skal hjælpe med at udvikle Ledon, skabe endnu mere vækst og sikre, at Ledon kommer ud på endnu flere markeder over hele verden.

- Jeg glæder mig over at have fået muligheden for at komme ind i maskinrummet hos Ledon og være med til at udbrede kendskabet til en meget spændende virksomhed, udtaler Hans Erik Hansen i en pressemeddelelse.

Annonce

Forretningsudvikler

Tom Donbæk, der indtil nu har været administrerende direktør i familievirksomheden, besætter fremover posten som forretningsudvikler. Han skal med sin erfaring og tekniske viden være med til at sikre, at Ledons fremtidige koncepter bliver søsat.

- Jeg ser meget frem til at fokusere på et af de områder, der ligger mit hjerte nært – nemlig udvikling af nye koncepter og forretningsområder. Og så glæder det mig, at vi har ansat Hans Erik Hansen til at styrke Ledon. For Simone og jeg ligger det os meget på sinde, at vi kan drive Ledon på bedste vis og vækste – både nu og i fremtiden, siger Tom Donbæk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Mette Frederiksen slår fast: De traditionelle julefrokoster kan ikke gennemføres

CORONAVIRUS

Live: Nye rejsevejledninger - rejser til Tyskland og Cypern frarådes

Annonce