Annonce
Haderslev

Ledon ansætter ny administrerende direktør

Hans Erik Hansen overtager jobbet som administrerende direktør i Ledon. PR foto
Hans Erik Hansen overtager jobbet som administrerende direktør fra Tom Donbæk, der fremover besætter posten som forretningsudvikler.

Gram: Legetøjsvirksomheden Ledon med hovedsæde i Gram - og salg, marketing og produktudvikling i Kolding - har ansat Hans Erik Hansen som administrerende direktør. Han har en baggrund med internationalt salg og marketing og har desuden siddet i Ledons bestyrelse i tre år.

Hans Erik Hansen skal hjælpe med at udvikle Ledon, skabe endnu mere vækst og sikre, at Ledon kommer ud på endnu flere markeder over hele verden.

- Jeg glæder mig over at have fået muligheden for at komme ind i maskinrummet hos Ledon og være med til at udbrede kendskabet til en meget spændende virksomhed, udtaler Hans Erik Hansen i en pressemeddelelse.

Annonce

Forretningsudvikler

Tom Donbæk, der indtil nu har været administrerende direktør i familievirksomheden, besætter fremover posten som forretningsudvikler. Han skal med sin erfaring og tekniske viden være med til at sikre, at Ledons fremtidige koncepter bliver søsat.

- Jeg ser meget frem til at fokusere på et af de områder, der ligger mit hjerte nært – nemlig udvikling af nye koncepter og forretningsområder. Og så glæder det mig, at vi har ansat Hans Erik Hansen til at styrke Ledon. For Simone og jeg ligger det os meget på sinde, at vi kan drive Ledon på bedste vis og vækste – både nu og i fremtiden, siger Tom Donbæk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding For abonnenter

Formand bebuder sværm af politianmeldelser om støjgener og musiklarm ved populær badebro

Varde

Linda gør det igen og igen

Kommentar For abonnenter

Kommentar: Knald eller fald for Preben Friis-Hauges lokale ambitioner

På onsdag står slaget om at blive den næste folketingskandidat for Venstre i Vardekredsen og dermed noget af en skæbnedag for Preben Friis-Hauge med sine 22 år i lokalpolitik mod den 24-årige Morten Møller Sørensen, der af gode grunde har et mindre politisk CV. Venstres lokale medlemmer skal på onsdag pege på den, de tror på. De skal pege på ham, der kan sikre sig en af de 179 pladser i Folketinget. Der kan komme en tredje, fjerde og femte kandidat i dagene op til opstillingsmødet, men lige nu er der intet, der peger på, at det skulle blive tilfældet. Opstillingsfasen indtil nu har da også allerede haft det drama, den skulle have. Det er nemt at være bagklog, for havde der stået fem unge kandidater og kæmpet om pladsen, var der nok få, der havde efterlyst vidtåbne arme for alle aldersgrupper fra kredsbestyrelsens side. Tilfældet kunne også have været, at Preben Friis-Hauge og andre kandidater i 50'erne havde brugt deres gode ret til at stille op, uanset kredsbestyrelsens ønskealder for kandidater. Sådan gik det ikke. Kritikken lød, da der kun stod én 24-årig mand og ønskede at blive folketingskandidat for Venstre i Vardekredsen. Så gik den interne maskine i gang, og både under og efter presset på kredsbestyrelsens Jørgen Nielbæk fik Preben Friis-Hauge god opmærksomhed.

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];