Annonce
Kolding

Legeparken i Kolding åbner en ny attraktion

Legeparken i Kolding åbner 5. juni en ny motorikbane for 3-7 årige børn. Foto: PR
På grundlovsdag åbner Legeparken en ny motorikbane for børn.
Annonce

Kolding: Grundlovsdag - onsdag 5. juni - kl. 11 får Legeparken i Kolding et nyt trækplaster for byens børn.

Her åbnes nemlig en ny motorikbane, som skal skabe rammerne for endnu mere leg og bevægelse. Åbningen markerer samtidigt åbningen af grundlovsdag for børn i Legeparken, en begivenhed som årligt tiltrækker flere end 1.000 gæster.

Legeparken i Kolding har fået en donation på 250.000 kroner til at bygge motoriksporet - en gave fra de to føtex-varehuse i Kolding, der via Salling Fondene har gjort donationen mulig.

Annonce

En væsentlig forskel

Projektet er blevet udvalgt blandt en række sociale og bæredygtige initiativer fra hele landet.

Donationen blev givet på baggrund at, at Legeparken er med til at gøre hverdagen bedre i lokalsamfundet. Motorikbanen sætter fokus på børns motoriske udvikling i en tid, hvor digitale muligheder kan stå i vejen for fysisk aktivitet.

Motoriksporet er tilpasset børnehavebørn og indskolingsbørn (3-7 år).

- For mange af institutionerne her i byen, som flittigt benytter sig af Legeparken, vil den nye motorikbane gøre en væsentlig forskel, siger Jacob Neubert, der er varehuschef i føtex i Kolding Syd.

Annonce

Et fælles mødested

Legeparken er i forvejen et populært mødested for områdets børnefamilier og institutioner.

Faktisk scorer Legeparken 4,5 ud af 5 på attraktionsvejviseren Tripadvisor og ligger dermed som nr. 3 ud af alle Koldings attraktioner.

Legeparken har de seneste 4 år gennemgået en større udvikling med fokus på at gøre parken endnu mere attraktiv for børnefamilier og institutioner.

Motorikbanen får blandt andet balancebomme, kolbøttestativer, svævebane og et stort edderkoppespind, som børnene kan klatre rundt i.

Ved åbningen er alle velkommen, og Føtex giver kaffe og kage.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce