x
Annonce
Esbjerg

Spøgelsesbilist skyld i frontalt sammenstød på Esbjerg-motorvejen

Uheldet skabte lang kø i eftermiddagstrafikken. Foto: Local Eyes

Obs: I første version af denne artikel skrev vi, at anmeldelsen blev foretaget klokken 16.43. Det var rettelig klokken 17.23. Vi beklager fejlen.

Vejen: Fredag klokken 17.23 modtog politiet en anmeldelse om et sammenstød på E20 ved Vejen.

Her var en 75-årig mand fra Esbjerg kørt ned ad frakørselsrampen, hvorefter han fortsatte i vestlig retning mod Esbjerg, men i det forkerte spor mod Kolding.

Det oplyser Ivan Gohr Jensen, vagtchef ved Syd- og Sønderjyllands Politi.

- Først er der i hvert fald én bilist, der undgår manden. Men den næste bilist kan ikke undgå ham, og de rammer hinanden frontalt, fortæller vagtchefen og tilføjer, at bilen blev ført af en 23-årig kvinde fra Fredericia.

- I øjeblikket tyder det heldigvis på, at der ikke er tale om den store personskade. Begge førere er bragt til tjek på skadestuen, fortæller vagtchefen fredag aften.

I forbindelse med sammenstødet blev en bil i det modsatte spor desuden ramt af vragdele.

Efter uheldet blev motorvejen helt spærret i østlig retning, hvilket skabte lang kø. Oprydningsarbejdet blev afsluttet omkring klokken 18.40.

Uheldet skabte lang kø i eftermiddagstrafikken. Foto: Local Eyes
Uheldet skabte lang kø i eftermiddagstrafikken. Foto: Local Eyes
Uheldet skabte lang kø i eftermiddagstrafikken. Foto: Local Eyes
Uheldet skabte lang kø i eftermiddagstrafikken. Foto: Local Eyes
Uheldet skabte lang kø i eftermiddagstrafikken. Foto: Local Eyes
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kommentar

Byens butikker skal bruges - også efter coronakrisen

Fredag eftermiddag blev jeg ringet op. Min frisør havde taget fat i sin kalender og var begyndt at kontakte alle de kunder, hun har eller rettere havde en aftale med i sin salon. Min yngste og jeg stod for tur lige før påske, men den tid kan i sagens natur ikke gennemføres, så min udmærkede frisør ville lige høre, om hun måtte ringe mig op på den anden side. På den anden side af coronakrisen. Lad frisøren være bare et eksempel af mange på, hvordan de selvstændigt erhvervsdrivende kæmper for deres forretninger i disse uger. Frisøren får assistance fra Folketingets hjælpepakker, så hun regner med at klare sig, men hjælpepakker gør det ikke alene. For ville kunderne også være hos hende efter coronaen uden et opkald? HERMED TIL BUTIKKERNE i Aabenraas gågade: Mange af dem ligger lukkede hen, enkelte har genåbnet, og flere gør sig samme overvejelse. I denne uge blev vi på redaktionen kontaktet af Gitte Jensen og Solvejg Jensen fra henholdsvis Tinzon House og Ole Chokolade. De ville gerne fortælle, at de var begyndt at samarbejde nærmest under mottoet - køb lidt hos den ene og få noget med fra den anden også. Dette budskab havde de fortalt på Facebook, men som de konstaterede, er de sociale medier ikke alt, og de ville da gerne have lidt hjælp af os gennem både vores trykte og digitale platforme hos Jysk Fynske Medier. Her i kommunen og landsdelen JydskeVestkysten og Aabenraa Ugeavis. DEN SLAGS GØRES under sædvanlige omstændigheder i annoncer, men her har jeg så valgt undtagelsen - ikke for at hjælpe de to forretninger alene. Eller specifikt, men for at lade Gitte og Solvejg og deres butikker være eksemplet på, at krisetider tvinger virksomheder, forretninger og alle andre selvstændige til at lede efter nye veje til indtægterne. Som Gitte Jensen fra Tinzon House formulerer det: - Jeg tænkte, at vi ville være et godt match. For Solvejg og Ole Chokolade er det højsæson i påsken, og hvis nu vi kunne gøre noget i fællesskab, løfte noget sammen, kunne vi måske holde hjulene i gang. For de to butikker og alle andre kan vi håbe, at det lykkes. At de også vil være her på den anden side. For der kommer en dag, hvor normaliteten vender tilbage. Formentlig i små bidder, men også til den tid skal vi huske, at forretningslivet i gaderne kun er der, hvis det bruges. Af os. I DENNE TID har vi opdaget, hvad det vil sige, og hvordan det føles, når gaderne forekommer at være søndagsforladte hele ugen. I flere uger. Der mangler noget. Byens butikker har også brug for dit lokale engagement efter coronaen. Eller som Solvejg Jensen formulerer sit ønske: - Fra kunder hører jeg, at de føler sig skræmte over, at der er så lukket. Sådan kunne det måske blive engang. Vores håb er, at de vil købe lokalt. Og min egen frisør - hun kan bare ringe. PAS PÅ HINANDEN

Annonce