Annonce
Haderslev

Lindab vinder Byggeriets klimapris

Repræsentanter for Lindab ved overrækkelsen af prisen. Pressebillede
Annonce

Haderslev: Da Byggeri’20 som en konsekvens af Covid-19 blev udskudt til marts 2022, medførte det også en udskydelse af uddelingen af Byggeriets Klimapriser, der hylder virksomheder, som viser vejen mod en mere bæredygtig fremtid inden for byggeriet.

Haderslev-virksomheden Lindab A/S løb med Byggeriets Energipris for produktet SolarRoof, der er et kliktag med integrerede solceller og er resultatet af mange års erfaring som leverandør af ståltage kombineret med den nyeste teknologi inden for solenergi.

Martha Lewis, seniorarkitekt og Head of Materials hos Henning Larsen Architects, overrakte de fire prestigefyldte priser.

Byggeriets Klimapris gik til Kingspan Insulation ApS, Byggeriets Miljøpris endte hos Xella Danmark A/S, mens Byggeriets Arbejdsmiljøpris blev givet til Swed-Mark A/S.

Bag Byggeriets Klimapriser står Brancheforeningen Danske Byggecentre, der med de fire hæderspriser ønsker at sætte fokus på og fremme udviklingen af byggevarer med bedre energi- og miljømæssige egenskaber – til inspiration for hele byggebranchen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Varde For abonnenter

Barn skulle onanere med børste, og ung kvinde blev voldtaget: Læs uddrag af anklageskrift mod 22-årig fra Varde

Annonce