Annonce
Kolding

Lokal campingplads har fået nye ejere: Det er en drøm, der går i opfyldelse

Martin og Christina Pedersen mødte hinanden for syv år siden, og de har i dag to døtre sammen på tre og seks år. De har tidligere drevet dykkerskole og forretningen Ocean Adventures sammen i Kolding. Foto: Mathilde Nygaard Jespersen
Fra starten af det nye år er der kommet nye ejere af Gl. Ålbo Camping i skikkelse af ægteparret Martin og Christina Pedersen. For dem er det en drøm, der går i opfyldelse, men de går også til opgaven med at drive stedet med en stor portion ydmyghed.
Annonce

Sdr. Stenderup: Fra starten af 2021 er der nye kræfter i spidsen for Gl. Ålbo Camping på kanten af Stenderup halvøen. Det er ægteparret Martin og Christina Pedersen, som har overtaget den kendte campingplads, og som også er flyttet ind på stedet sammen med deres to børn.

- Jeg er vokset op herude, og jeg er kommet meget på pladsen igennem årene, og jeg har faktisk altid sagt til Ketti og Klaus (nu tidligere ejere, red.), at hvis de en dag ville sælge, så skulle det være til mig. Så det er virkelig en drøm, der går i opfyldelse. Da jeg mødte Christina for nu over syv år siden, sagde jeg også til hende, at det var det her, jeg gerne ville en dag, siger Martin Pedersen og skæver lidt over til Christina:

- Og der tror jeg, at svaret kom ret prompte fra mig, at det ville aldrig komme til at ske, siger hun grinende og fortsætter:

- Men ja, man kan så roligt sige, at det har ændret sig siden, for det er jo bare et fantastisk sted, siger hun.

Annonce

Store planer

Christina og Martin har tidligere arbejdet sammen i deres dykkervirksomhed Ocean Adventures, men han forklarer, at de alligevel har gjort sig lidt tanker om, hvordan det bliver at bo og arbejde samme sted.

- Det var selvfølgelig en del af overvejelsen, og der er også mange, der har spurgt os, hvordan vi kommer til at adskille arbejde og fritid, men vi er vant til, at vores arbejde er sæsonbetonet, og vi har mere travlt i perioder. Vi er samtidig også ret gode til at inkludere børnene i, hvad der sker på pladsen, og de synes også, det er sjovt at være med. Så på den måde er vi sammen om det, og vi gør det som familie, siger Martin Pedersen.

På campingpladsen er der både hytter og naturligvis plads til campingvogne. Foruden fastliggere fortæller parret, at det særligt er tyske turister, der booker et ophold på pladsen. Arkivfoto: Gl. Ålbo Camping

Selvom parret er gået i gang med diverse renoveringer på pladsen og allerede har implementeret et nyt nyhedsbrev, som bliver sendt ud til kunderne, så har Martin og Christina ikke planer om, at der skal ske store omfattende ændringer på campingpladsen.

- Vi går virkelig til opgaven med en stor portion ydmyghed og respekt for det, som Ketti og Klaus har bygget op, som er meget velfungerende. De har skabt den ånd, der er her, så det kommer vi ikke til at ændre på, siger Christina Pedersen, mens Martin tager over:


Vi går virkelig til opgaven med en stor portion ydmyghed og respekt for det, som Ketti og Klaus har bygget op, som er meget velfungerende.

Christina Pedersen


- Og den første sæson skal vi bruge på dels at lære hele stedet at kende, men også vores fastliggere, og så må vi se, hvad vi ellers kan skabe af nye tiltag herude om et års tid, men vi har forskellige ting i tankerne, siger Martin Pedersen med et smil på læben.

Gl. Ålbo Camping er placeret helt på kanten af Stenderup Halvøen, og Christina og Martin har derfor perfekt udsigt til Lillebælt fra deres køkkenvinduer i den private bolig, som ses her i midten af billedet. Arkivfoto: Gl. Ålbo Camping
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg

Vejen til en normal hverdag: Her får du de to stik mod covid-19

Danmark

Overlæge: Jeg har aldrig set en så langvarigt kritisk syg patient på intensiv som Flemming

Annonce