Annonce
Esbjerg

Lokale campingpladsejere på opkøb i Ebeltoft

Selvom Rikke og Lars Bendixen nu også er indehavere af en campingplads i Ebeltoft, vil de fortsat være at finde i Esbjerg. De overlader nemlig den daglige drift af Ebeltoft Strand Camping til et værtspar. Arkivfoto: Astrid J. Vestergaard
Indehaverne af Esbjerg Camping udvider forretningen med et opkøb på Djursland.
Annonce

Esbjerg: Ebeltoft Strand Camping er kommet på lokale hænder. Rikke og Lars Bendixen, indehavere af Esbjerg Camping, har besluttet sig for at udvide forretningen.

Den 1. februar overtog de den cirka 7,7 hektar store campingplads ved Ebeltoft Vig med direkte adgang til sandstrand. Der er tale om en firestjernet campingplads med 200 kvadratmeter udendørs swimmingpool, feriehytter, legeplads og minigolf.

Rikke og Lars Bendixen overtager pladsen efter Lone og Peter Friis Christensen, der efter 10 år som campingpladsejere har besluttet at søge nye udfordringer efter et sabbatår eller to.

- Vi vil gerne benytte lejligheden til at sige tak til alle gæster, som har bidraget med at gøre Ebeltoft Strand Camping til et fantastisk sted med en utrolig god atmosfære. Vi er trygge ved at videregive stafetten til Rikke og Lars, og vi håber at gæsterne vil tage godt imod de nye værter og ejere, siger parret.

Campingpladserne

Esbjerg Camping blev oprettet i 1996. Pladsen har 260 pladser og 16 hytter og knap 40.000 overnatninger om året. Den ejes af Lars og Rikke Bendixen, som i 2015 overtog pladsen efter Peter og Britta Andersen.

Den nordlige del af Ebeltoft Strand Camping blev oprettet i 1959 af FDM. I 1987 blev FDM pladsen købt af den daværende Ebeltoft Kommune, som senere sammenlagde den nordlige halvdel med den sydlige under navnet Vibæk Camping. I 2006 skiftede pladsen navn til Ebeltoft Strand Camping, og i 2010 blev den købt af Lone og Peter Friis Christensen, der nu har solgt den videre til campingparret fra Esbjerg.

Annonce

Bliver i Esbjerg

Rikke og Lars Bendixen købte Esbjerg Camping i 2015. Før da havde de gennem ni sæsoner drevet Blommehaven Camping i Aarhus - et job, de overtog efter Rikkes forældre. Det er med andre ord erfarne folk, der overtager styringen af Ebeltoft Strand Camping. Den daglige drift overlader de dog til andre. Parret bliver nemlig på Esbjerg Camping, og overlader i stedet værtsfunktionen til Hans og Anette Lund, der blandt andet er kendt fra Camping Mitte i den nordlige del af Schleswig-Holsten.

Ejerskiftet markeres med en reception i Ebeltoft lørdag den 18. april.

- Her siger vi farvel til Peter og Lone, og goddag og velkommen til Rikke og Lars som ejere, og Hans og Anette Lund som lejrchefpar. Fra klokken 12.00 vil der være pølser fra grillen og en fadøl eller vand til alle, der har lyst til at komme forbi, fortæller

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Varde

Hver femte turist ønsker mere afstand

Kolding For abonnenter

SF'er opfordrede Søvndal til at gå efter borgmesterposten i vinter: - Nu kan vi måske få en reel valgkamp

Annonce