Annonce
Esbjerg

Lokale rigmænd i kulissen: Esbjerg får ny køkkenbutik

Droobs Karreen har fået endnu en lejer i stueetagen. Hanstholm Køkken åbner på hjørnet af Englandsgade og Borgergade. Foto: Dorthe Lodberg
Hanstholm Køkken, som flere lokale erhvervsfolk ejer en andel af via investeringsselskabet Esbjerg Brygge Invest, flytter ind i Droobs Karreen.
Annonce

Esbjerg: Som en del af Hanstholm Køkkens ekspansionsplan gør den nordvestjyske producent af snedkerkøkkener nu klar til at åbne en afdeling i Esbjerg midtby.

Køkkenkæden, der blev etableret i 1968, har hovedsæde i nordvestjyske Vildsund, og har siden 2018 ekspanderet ivrigt med et erklæret mål om at blive landsdækkende.

Kæden tæller i dag 16 butikker i blandt andet Aalborg, Aarhus, Hellerup, Herning, Hørsholm, Køge, Lyngby, Roskilde og Odense. Nyeste skud på stammen bliver en såkaldt ”flagship store” i Esbjerg.

Kæden flytter ind i et af Karreens erhvervslejemål på hjørnet af Englandsgade og Borgergade.

Den markante Droob-bebyggelse indeholder foruden cirka 85 lejligheder flere store erhvervslejemål i stueetagen, og Sport24 åbnede sidste år butik i et af lokalerne ud mod Kongensgade. Hanstholm Køkken forventer at være klar til at følge trop til foråret, når de har fået indrettet det 400 kvadratmeter store lokale.

- Esbjerg har været på vores radar længe. Det er et fantastisk område med masser af potentiale og vækst, og vi glæder os meget til at kunne tilbyde esbjergenserne et godt stykke håndværk og nogle solide kvalitetskøkkener, siger administrerende direktør i Hanstholm Køkken Carsten Andersen.

Annonce

Lokale bagmænd

Den erfarne køkkenmand har en fortid som administrerende direktør i Kvik Køkkener, men overtog i 2018 den nordjyske køkkenkæde sammen med Søren Overgaard, tidligere indehaver af garderobemærket 3:Bo. Kun et år senere solgte Overgaard dog sin halvdel af aktiebeholdningen til investeringsselskabet Esbjerg Brygge Invest. Carsten Andersen fortsat er medejer og administrerende direktør.

Esbjerg Brygge Invest ejes af en kreds af jyske erhvervsfolk, herunder lokale erhvervsfolk som Henning G. Kruse, kendt fra Esbjerg Oilfield Services og Esvagt A/S, fiskeskipper Arne Hounisen og Peter Kirk Larsen, direktør og partner i advokatfirmaet Kirk Larsen & Ascanius.

I forbindelse med overtagelsen forklarede Esbjerg Brygge Invest, at der nu skulle sættes yderligere fart på vækst-ambitionerne, der foruden det danske marked nu også er udvidet til udvalgte europæiske lande som Norge, Holland, Belgien og Tyskland.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce