Annonce
Esbjerg

Markant forbedring: Gå-i-byen mekka i Esbjerg tilfreds med lille underskud

Jesper Ølgaard Nielsen er tilfreds med den markante forbedring af resultatet i Posthuset Esbjerg ApS. Arkivfoto: H. C. Gabelgaard
Den dyre ombygning og indretning af Posthuset på Torvet til et sted med to restauranter og en sportsbar koster fortsat på bundlinjen, viser nyt regnskab. Resultat er dog markant forbedret og ender med et mindre underskud.
Annonce

Esbjerg: Esbjergs vel nok mest spændende gå-i-byen koncept med to restauranter, en sportsbar og natklub samlet på tre etager i den historiske bygning, som tidligere husede posthuset på hjørnet af Torvet og Skolegade, har netop offentliggjort sit årsregnskab for 2018/2019 med et mindre underskud.

Restaurant Posten i stueetagen med udendørsservering, gourmetrestauranten Loftet Fine Dining oppe under loftet og sportsbaren Homerun udgør sammen med Ganens Fryd, der leverer mad ud af huset til store selskaber, hovedaktiviteterne i selskabet Posthuset Esbjerg ApS.

Årets resultat endte med et underskud på 306.000 kroner, hvilket er en markant forbedring af resultatet i fjor, hvor underskuddet endte på knap 2,7 millioner kroner. Resultatet betegnes af Jesper Ølgaard Nielsen, som tilfredsstillende. Han ejer Posthuset ApS sammen med Rasmus Lund Knudsen og Søren Grandt Espensen, der hver ejer 20 procent af selskabet.

- Det er bedre, end vi havde regnet med. Vi havde forventet et underskud på mellem halv og en hel million kroner, siger han.

Driften er sund, og jeg må bare acceptere, at det på grund af den dyrere ombygning kommer til at tage lidt længere tid at afvikle den gæld, som påvirker tallene negativt.

Jesper Ø. Nielsen, Posthuset Esbjerg ApS

Annonce

Gælden tynger

Jesper Ølgaard Nielsen, 48 år, har masser af erfaring i branchen, og for tre år siden investerede han et tocifret millionbeløb i den af Villemoes Holding ejede historiske bygning.

Ombygning blev dyrere end forventet, og selvom driften i selskabet er positiv, er det den omfattende og kostbare ombygning, der påvirker resultatet i negativ retning.

- Renter og afskrivninger udgør cirka tre millioner kroner i regnskabet, og rentebyrden kommer til at tynge selskabet i mange år, erkender Jesper Ø. Nielsen og forsikrer, at selskabet har en positiv drift:

- Men det gode er, at der kommer flere penge ind i selskabet end der går ud. Driften er sund, og jeg må bare acceptere, at det på grund af den dyrere ombygning kommer til at tage lidt længere tid at afvikle den gæld, som påvirker tallene negativt, forklarer Jesper Ø. Nielsen.

Annonce

Vækst i selskaber

Han har i sit personlige holdingselskab, Fun World Holding ApS, et ganske pænt kapitalberedskab, og det er også herfra størstedelen af den investerede kapital i Posthuset Esbjerg ApS er lånt. Derudover er der i selskabet gæld til banken, mens han i 2018/2019-regnskabet har afviklet sin gæld til Villemoes Holding.

For indeværende regnskabsår forventer Jesper Ø. Nielsen et resultat på et niveau med resultatet for 2018/2019. Blandt de aktiviteter, som han forventer sig en del af, er en vækst i antallet af selskaber som eksempelvis bryllupper og firmaarrangementer.

- Vi har jo nogle fantastiske rammer, og selskaber er en aktivitet i klar vækst. Det kan være ginsmagning, vinsmagning og andre arrangementer. Kun fantasien sætter grænser, forklarer Jesper Ø. Nielsen.

I årsregnskabet har Posthuset Esbjerg ApS også erhvervet dattervirksomheden Vinea Danmark ApS til en samlet investering, der udgør 1,2 millioner kroner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Varde

Ingen kære mor: Skoleleder sender eleverne hjem, hvis de overtræder coronaregler

Annonce