Annonce
Tønder

Maskinfabrik investerer i 6000 kvm og åbner for udvidelse

Toftlund Maskinfabrik har drømme om at udvide yderligere, og nu kan man glæde sig over at råde over yderligere 6000 kvadratmeter. Foto: Toftlund Maskinfabrik
Selvom corona lige nu buldrer løs, er der drømme om at vokse sig større hos Toftlund Maskinfabrik, der nu investerer i en ny stor grund og bygninger.
Annonce

Toftlund: Det er ikke let at drive virksomhed anno 2020. Coronakrisen har godt fat i Tønder Kommune, men heldigvis er der fortsat virksomheder, der holder sig flot i live og endda tør at drømme større.

En af dem er Toftlund Maskinfabrik, der i dag har godt gang i de 7000 kvadratmeter, man råder over.

Trods corona og en masse usikkerheder er der dog planer om langt mere i Toftlund, og maskinfabrikken har nu valgt at investere i naboejendommens produktionshal, privatbolig og den i alt 6000 kvadratmeter store grund.

- Det har vi valgt at gøre til den lange bane, når vi kommer forbi alt det her corona og forhåbentlig på sigt kan udvide. Vi ligger en smule indelukket i et industrikvarter, hvor der virkelig mangler plads til udvidelser, så vi bliver nødt til at slå til, når der opstår sådan en mulighed som den, der har vist sig med naboejendommen, siger direktør for Toftlund Maskinfabrik Henrik Clausen.

Annonce

Brug for mere

Det er ikke første gang, Toftlund Maskinfabrik investerer i nye bygninger. Det gjorde man både i 2015 og i 2018, og i dag er begge bygninger fra investeringerne i fuld drift.


Vi er stadig alle 30 mand i gang, og vi har ikke været tvunget i fyringer eller brugt hjælpepakker.

Henrik Clausen, direktør Toftlund Maskinfabrik


Og der er behov for at sikre sig yderligere til fremtiden. Derfor kommer investeringen i 2020 naturligt, selvom coronakrisen raser, men Toftlund Maskinfabrik står i fornuftig form, understreger direktøren.

- Vi er stadig alle 30 mand i gang, og vi har ikke været tvunget i fyringer eller brugt hjælpepakker. Selvfølgelig kunne vi godt bruge lidt flere ordrer, men vi holder os fint i gang, fortæller Henrik Clausen.

Med den nye grund og de nye bygninger er der håb om mere i fremtiden, men hvornår satser virksomheden på at kunne udvide?

- Det kommer an på coronaens udvikling. Om der kommer flere bølger og hvor længe det varer, har indflydelse på, hvornår vi lige har endelig status. I dag er alle vores 7000 kvadratmeter dog i brug, og vi skal gerne have mere i gang. Derfor er der brug for at investere, og derfor valgte vi at slå til nu, udtaler direktøren.

Og så er investeringen netop nu også et godt signal at sende.

- Både til lokalbefolkningen og vores medarbejdere. Vi tror på fremtiden, og den er positiv. Der er åbenhed for nye muligheder, og det er netop derfor, at vi skal satse nu, når der kom en mulighed. Samtidig viser det meget om vores udvikling, at vi i 2010 havde ni ansatte. I dag er vi 30, slutter Henrik Clausen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Haderslev

Kilde om skuddrama: Skudofferet fornærmede ung kvinde

Tønder

Tyve stak af med skilt i Sæd

Coronavirus

Live: En typisk minkavler får udbetalt over 11 millioner kroner - se tallene her

Annonce