Annonce
Vejen

Maya Ryom tager over efter Borgensgård i byrådet

Jakob Borgensgård har fået job og bolig i København og forlader derfor Vejen Byråd. Foto: Hans Chr. Gabelgaard

Jakob Borgensgård har fået nyt job og flytter til København. Fra 1. januar er Maya Ryom medlem til Vejen Byråd.

Annonce

Vejen: Enhedslisten foretager samtidig med årsskiftet en rokade i Vejen Byråd.

Jakob Borgensgård afleverer sin plads til Maya Ryom. Jakob Borgensgård har fået nyt job i København, hvor han agter at flytte til. Det er ikke forenligt med at fortsætte i byrådet, og derfor har han bedt om at udtræde af byrådet.

Jakob Borgensgård har meddelt flytningen og rokaden til det øvrige byråd på byrådets lukkede møde. Skiftet sker fra den 1. januar 2019.

Borgensgård er i dag højskolelærer i Rødding, men i det nye år skifter han til et job som medlemskonsulent i Lærernes A-kasse i København.

- Det er lige lovligt langt at pendle fra hovedstaden. Jeg har været rigtig glad for min tid i byrådet, som har været spændende, og hvor jeg har mødt dedikerede kolleger. Det kan godt være, vi har været uenige i nogle sager, men det har været mennesker, som vil noget, fastslår Jakob Borgensgård, som oprindelig er fynbo.

Nu skal han på jagt efter en bolig, og tiden på Røddingegnen med god plads gør, at han håber på en bolig, hvor der er en lille have til.

Maya Ryom er fra årsskiftet nyt medlem af Vejen Byråd for Enhedslisten. Foto: Søren Dippel
Annonce

Aktiv i partiet

Maya Ryom har meldt sig klar til at overtage pladsen. Hun er godt i gang med at blive opdateret, og hun har deltaget aktivt i baggrundsgruppen i Enhedslisten.

Det er ikke første gang, at Enhedslisten har skiftet ud i byrådsgruppen. I begyndelsen af 2018 blev Jakob Borgensgård diagnosticeret med lymfekræft, som betød, at han tog sygeorlov. Her blev han afløst af Carina Bruhn. Borgensgård var efter endt behandling tilbage i byrådet igen fra 1. marts.

- Det første år i Vejen Byråd er gået, og det er gået godt. Jakob Borgensgård har gjort et flot arbejde og har formået, at Enhedslisten er godt i gang. Det er derfor ærgerligt med Jakob Borgensgårds fratrædelse, hedder det i en udtalelse fra Carina Bruhn, kontaktperson for Enhedslisten.

Partiet holder ekstraordinært bestyrelsesmøde, som er åbent for alle. Det sker onsdag den 9. januar klokken 18 på Mindevej 10 i Vejen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Livsstil

Med håb om en Ny Begyndelse

Sydjylland For abonnenter

Trods fortsat øde afgangshaller: Billund Lufthavn forventer fordobling af flytrafikken i 2021

Annonce