Annonce
Navne

Mindeord om Erland Jensen

Annonce

Medarbejdere og bestyrelse, Røde Kors Huset, Tømrervej 12-14, Varde, skriver mindeord over Erland Jensen, Palludansvej 16, Varde.

Der gik et chok igennem os i hele Røde Kors Huset, da vi fik den meget triste meddelelse, at Erland havde forladt os.

Aldrig mere skal vi høre Erlands behagelige stemme eller opleve hans rolige væsen.

Erland har i en årrække arbejdet på vores elektronikværksted med klargøring og afprøvning. Med en radiomekaniker-uddannelse i bagagen var det et oplagt sted for ham at kunne gøre en forskel.

Han skulle ikke have lang betænkningstid, da han blev spurgt, om han ville påtage sig administrative opgaver i vores hus, efter vores daglige leder var stoppet og flyttet fra byen. Vigtigt var det også for Erlands mange frivillige gøremål i vores hus, at han altid havde fuld opbakning fra sin hustru Jenny.

Erland indeholdt netop alt det, der skal til for at være en dygtig og vellidt leder af en social arbejdsplads, hvor der skal tages individuelle hensyn. En arbejdsplads, hvor det frivillige, meningsfulde arbejde og det sociale er i højsædet.

Erland var afbalanceret, tålmodig, retfærdig og samtidig engageret og målrettet, så han derved opnåede fine resultater. Erland har efterladt sit positive aftryk i vores hus. Et aftryk, der har smittet af på hele vores arbejdsplads.

Det bliver et stort savn uden Erland i vores hus.

Ære være Erlands minde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg

Vejen til en normal hverdag: Her får du de to stik mod covid-19

Danmark

Overlæge: Jeg har aldrig set en så langvarigt kritisk syg patient på intensiv som Flemming

Annonce