x
Annonce
Esbjerg

Nogen køber sex-legetøj til konen - andre tænker puha, nu skal jeg ud og løbe

- Salget er steget 20-25 procent siden nedlukningen. Det er især vibratorer og dvd-film, der topper, fortæller Torben Knudsen, der har sex-butikken Dark Rose på Struervej. Foto: Morten Stricker
Hos Dark Rose er salget af sex-legetøj skudt i vejret, efter statsministeren bad flest muligt om at blive hjemme. Men krisen kan blive både en dreng og en pige, siger sexolog.

Holstebro/Esbjerg: Dobbelt-dildo, penis sleeve, leopardfarvet vibrator æg, filmpakke til en hel weekend eller hvad med et Vorbasse tilbud med hele ni dele?

Det vælter frem på pc-skærmen med frækt udstyr, hvis man i et anslag af corona-kedsomhed.... eller noget andet med musen klikker på darkrose.dk.

Og det er der rigtig mange, der gør lige nu.

- Salget af sexlegetøj er steget med 20-25 procent, og jeg tror, det kommer til at stige endnu mere, siger Torben Knudsen, indehaver af Dark Rose, der ud over webshoppen også har to fysiske butikker i henholdsvis Holstebro og Esbjerg.

De første tre dage efter nedlukningen stod alt bomstille. Ingen kunder og intet salg. Men så tog det fart.

- Et eller andet skal folk jo lave, når de sidder hjemme og keder sig. Vi oplevede det samme under hedebølgen forrige år - og finanskrisen. Det er, som om man bliver mere opmærksomme på hinanden og på at glæde hinanden, siger Torben Knudsen.

Annonce

Et eller andet skal folk jo lave, når de sidder hjemme og keder sig. Vi oplevede det samme under hedebølgen forrige år - og finanskrisen.

Torben Knudsen, indehaver af sexbutikken Dark Rose i Holstebro.

- Er det virkelig hende, jeg er gift med

Det kommer ikke bag på sexolog Vibeke Colstrup fra Holstebro, at salget af sex-legetøj er steget, og trafikken på mange pornohjemmesider eksploderet.

- Der er da helt klart noget psykologisk i, at vi rykker tættere sammen under kriser - men det kan blive både en dreng og en pige.

Om 10-11 måneder kan vi vågne op til et boom i børnefødsler, men det kan også være, at der kommer lang kø hos parterapeuterne, når vi vender tilbage til normalen.

- Nogle bliver helt nyforelskede igen, men der er også nogen, der tænker: Er det virkelig hende, jeg er gift med? Jeg har lige haft en mand inde, som selv bor alene med sine børn, og som fortalte, at hans kammerater, der er gift, har det lidt stramt for tiden, fordi de er tvunget til at være sammen med konen og børnene hele tiden og tænker: Puha, nu skal jeg ud og have en løbetur i skoven, siger sexolog Vibeke Colstrup.

Hun tilføjer:

- Parforholdet bliver sat på prøve under kriser.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kommentar

Byens butikker skal bruges - også efter coronakrisen

Fredag eftermiddag blev jeg ringet op. Min frisør havde taget fat i sin kalender og var begyndt at kontakte alle de kunder, hun har eller rettere havde en aftale med i sin salon. Min yngste og jeg stod for tur lige før påske, men den tid kan i sagens natur ikke gennemføres, så min udmærkede frisør ville lige høre, om hun måtte ringe mig op på den anden side. På den anden side af coronakrisen. Lad frisøren være bare et eksempel af mange på, hvordan de selvstændigt erhvervsdrivende kæmper for deres forretninger i disse uger. Frisøren får assistance fra Folketingets hjælpepakker, så hun regner med at klare sig, men hjælpepakker gør det ikke alene. For ville kunderne også være hos hende efter coronaen uden et opkald? HERMED TIL BUTIKKERNE i Aabenraas gågade: Mange af dem ligger lukkede hen, enkelte har genåbnet, og flere gør sig samme overvejelse. I denne uge blev vi på redaktionen kontaktet af Gitte Jensen og Solvejg Jensen fra henholdsvis Tinzon House og Ole Chokolade. De ville gerne fortælle, at de var begyndt at samarbejde nærmest under mottoet - køb lidt hos den ene og få noget med fra den anden også. Dette budskab havde de fortalt på Facebook, men som de konstaterede, er de sociale medier ikke alt, og de ville da gerne have lidt hjælp af os gennem både vores trykte og digitale platforme hos Jysk Fynske Medier. Her i kommunen og landsdelen JydskeVestkysten og Aabenraa Ugeavis. DEN SLAGS GØRES under sædvanlige omstændigheder i annoncer, men her har jeg så valgt undtagelsen - ikke for at hjælpe de to forretninger alene. Eller specifikt, men for at lade Gitte og Solvejg og deres butikker være eksemplet på, at krisetider tvinger virksomheder, forretninger og alle andre selvstændige til at lede efter nye veje til indtægterne. Som Gitte Jensen fra Tinzon House formulerer det: - Jeg tænkte, at vi ville være et godt match. For Solvejg og Ole Chokolade er det højsæson i påsken, og hvis nu vi kunne gøre noget i fællesskab, løfte noget sammen, kunne vi måske holde hjulene i gang. For de to butikker og alle andre kan vi håbe, at det lykkes. At de også vil være her på den anden side. For der kommer en dag, hvor normaliteten vender tilbage. Formentlig i små bidder, men også til den tid skal vi huske, at forretningslivet i gaderne kun er der, hvis det bruges. Af os. I DENNE TID har vi opdaget, hvad det vil sige, og hvordan det føles, når gaderne forekommer at være søndagsforladte hele ugen. I flere uger. Der mangler noget. Byens butikker har også brug for dit lokale engagement efter coronaen. Eller som Solvejg Jensen formulerer sit ønske: - Fra kunder hører jeg, at de føler sig skræmte over, at der er så lukket. Sådan kunne det måske blive engang. Vores håb er, at de vil købe lokalt. Og min egen frisør - hun kan bare ringe. PAS PÅ HINANDEN

Annonce