Annonce
Esbjerg

NorSea overtager samarbejdspartner

NorSea overtager samarbejdspartneren Westco Transport, hedder det i en pressemeddelelse. PR-foto
NorSea køber samarbejdspartner for at udbygge speditionsruten til Skotland og styrke synergien på tværs af Nordsøen.
Annonce

Esbjerg: NorSea udbygger sin speditionsforretning med et opkøb af den midtjyske speditør Westco Transport.

Det oplyser NorSea i en pressemeddelelse.

Westco Transport er veletableret som specialist på Skotland-Danmark-ruten, og NorSea og Westco Transport har samarbejdet gennem mere end 25 år. Det vil derfor både være business as usual, når Westco Transport nu integreres i NorSea, og samtidig åbne op for helt nye muligheder.

- Vi føjer en virksomhed til porteføljen, som har en god forretning og en fast kundegruppe – det skal Westco Transport endelig blive ved med , siger Anders Aalund Olsen, Head of Logistics & Offshore Services i pressemeddelelsen.

- Med opkøbet sikrer vi vores vigtige rute til Skotland, og vi får desuden mulighed for at udvide og udvikle forretningen. Det passer rigtig godt ind i vores strategi om at skabe en større sammenhæng, effektivitet og synergi på tværs af Nordsøen og øge samarbejdet mellem vores baser, fortsætter han.

Westco Transports direktør Martin Jul, som er anden generation i virksomheden, betegner NorSea som det optimale match:

- Vi bliver en del af en virksomhed, som vi kender indgående og deler værdier med, og som vil være med til at udvikle Westco Transport. Vi får tilført administrative resurser, som frigør kræfter til at udbygge forretningen, og samtidig kan vi med NorSeas one-stop-shop tilbyde kunderne en langt større vifte af services, siger Martin Jul.

Han vil fortsat være den primære kontaktperson og indgang for kunderne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Regionalt

Tidligere JydskeVestkysten-chef giver ledelsen en ordentlig kindhest: - I bør overveje at lukke avisen, inden det bliver pinligt

Danmark For abonnenter

Kemikalie smadrede ansattes lunger: Nu har medarbejder fået nyt anfald på skandaleramt Varde-fabrik

Annonce