Annonce
Aabenraa

Nu er der endelig sat navn på: Danmarks største flytter ind på 15.000 kvadratmeter

Når en byggetilladelse er kommet i hus, går Stark i gang med at projektere den nye filial på Skånevej i Rødekro. PR-foto
Davidsens trælast og byggemarked i Rødekro får konkurrence af landets største i branchen, når Stark-kæden etablerer sig blot 800 meter væk. For et større millionbeløb har konkurrenten købt sig knap 15.000 kvadratmeter grund, hvor man kun er en byggetilladelse fra at sætte i gang.

Rødekro: Det bliver Danmarks største forhandler og distributør af byggematerialer, Stark-kæden, som flytter ind i det tidligere antikmessecenter på Skånevej i Rødekro, hvor Region Syddanmark i dag har lejet sig ind med et vaccinationscenter.

800 meter fra Davidsens trælast og byggemarked på Brunde Vest, 650 meter fra Biltema på Kometvej og 600 meter fra Harald Nyborg ligeledes på Kometvej.

- Vi synes af flere årsager, det er et rigtig godt sted. Den ene er, at vi for nuværende i den del af Jylland er i Sønderborg, Ribe og Kolding, så ved at placere os i området ved Aabenraa og Rødekro lukker vi en slags "hul", vi har haft på landkortet. Og helt konkret er placeringen jo god lige ved E45, så forretningen er nem at komme til og fra, siger Jens Velling, som er kommunikationschef for Stark Danmark, der sælger både til private og erhverv.

Annonce

- Men vores hovedfokus er især de små og mellemstore håndværksvirksomheder, og sådan vil det også være i Rødekro, men private er altid velkomne, understreger han.

Vil helst bygge nyt

Endnu foreligger der ganske lidt konkret om det nye byggemekka. Om man bruger de to eksisterende bygninger, der til sammen udgør 4043 kvadratmeter, helt eller delvist, eller bygger helt nyt, afklares først endeligt, når en byggetilladelse er i hus.

- Vi skal have en byggetilladelse, før vi er helt sikre på, hvad vi kan gøre på området, men planen er at bygge en ny trælast på stedet, siger Jens Velling.

Der er imidlertid ganske god plads at boltre sig på i Rødekro, for de 4043 kvadratmeter bygninger ligger på en knap 15.000 kvadratmeter stor grund. Mens Stark allerede i januar kan tage Skånevej 3 i brug, må man vente til 1. juni med Skånevej 5, fordi lejeaftalen med Region Syddanmark først udløber på dette tidspunkt.

Stark Danmark har ifølge tinglysning.dk betalt 8.124.000 kroner for Skånevej 3, mens prisen for Skånevej 5 endnu ikke er offentligt tilgængelig, men Allan Honnens fra erhvervsmægleren Nordicals har tidligere oplyst, at de to adresser var udbudt til samlet pris på 15,95 millioner kroner.

Vi skal have en byggetilladelse, før vi er helt sikre på, hvad vi kan gøre på området.

Jens Velling, kommunikationschef, Stark Danmark

Den største

  • Stark er Danmarks største forhandler og distributør af byggematerialer med forretninger i hele Danmark og i Grønland. Kæden tilbyder en lang række services til både entreprenører og professionelle håndværkere - og beskæftiger cirka 2.500 medarbejdere i rigsfællesskabet.
  • I Nordeuropa har Stark i alt 10.000 medarbejdere, der arbejder i flere end 400 afdelinger i Danmark, Sverige, Norge, Tyskland og Finland.
  • Kilde: stark.dk
Annonce
Kommentar For abonnenter

Traditionsforening har en pinlig sag: Selvfølgelig skal kvinder have adgang til beslutningerne

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Varde For abonnenter

To år i træk med millionoverskud fremtidssikrer handel: Sådan kom nærbutikken i superform

Erhverv For abonnenter

Toppen af Koldings erhvervsliv skød stort beløb i startup-firma: 800.000 danskere kan få gavn af deres service

Sønderborg

Michael smøgede ærmerne op og droppede smøgerne: - Jeg havde lovet min søn at stoppe

Esbjerg

Bygherre dropper byggeri på attraktiv byggegrund: Nu sættes eneste ledige byggegrund i det centrale Ribe igen til salg for stort millionbeløb

Analyse: Bankerne betaler ikke negative renter længere. Gør du?

Sønderborg

Se billederne: Hundredvis af gulklædte mennesker indtog historisk vold

Vejen For abonnenter

Jack var død i 20 minutter og lå i koma: Nu spiller han fodbold med landsholdskæmpe

For abonnenter

Randers-gigant har minus på 70 millioner og to topfigurer er væk: Men ny direktør vil udvide og ansætte flere

Kolding

Johns kræftsyge kone faldt i kommunens løse fliser og brækkede lårbenet: Nu er Tove død og John forlanger en reaktion fra kommunen

Jørgen Olsen efter brors kræftsygdom: Den gamle cirkushest i mig skal videre

Erhverv

Landmand om gyldne rapsmarker og høje priser: - Man skal ikke køre forbi markerne og tænke, at her scores kassen i øjeblikket

Tønder For abonnenter

Farvel og tobak: Sundhedsudvalgsformand vil have rygeforbud indført på kommunale arbejdspladser

Vejen

Godt nyt til ejere af el-biler: Der skal sættes fart på opsætning af ladestandere

Annonce